آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه تارت آلو ي قرمز

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تارت آلو ي قرمز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

کره ي خنک …………… 100 گرم
آرد ……………………… 2 ليوان
نمک ……………………. يک چهارم قاشق چاي خوري
شکر ……………………. 2 قاشق غذاخوري
آب يخ يخ …………….. 5 قاشق غذاخوري
وانيل ………………….. 1 قاشق چاي خوري
نشاسته ي ذرت ………. 1 قاشق غذاخوري

مواد لازم روي تارت:
آلوقرمز درشت …….. 3 عدد
پودر شکر …………….. 2 قاشق غذاخوري

طرز تهیه

آرد، نمک، شکر و وانيل را در ظرفي ريخته و خوب مخلوط مي کنيم و کره ي خنک را به قطعات کوچکي تقسيم کرده و هر قطعه از کره را جداگانه به مخلوط آرد اضافه کرده و خوب ورز مي دهيم تا آخرين قطعه ي کره، سپس به وسيله ي يک قاشق غذاخوري، آب خنک را قاشق قاشق به خمير اضافه کرده و خوب ورز مي دهيم. خمير را در سلفون طوري مي پيچيم که هوا به داخل آن نفوذ نکند سپس آن را به مدت يک ساعت در يخچال قرار مي دهيم. در اين حين آلوقرمزها را باريک باريک برش مي دهيم. خمير را به وسيله ي يک وردنه بر روي کاغذ روغني به صورت نازک باز مي کنيم و درون ظرف مخصوص تارت که از قبل چرب کرده ايم پهن مي کنيم به صورتي که لبه هاي خمير حدود 5 سانتي متر از لبه ي قالب بيش تر باشد، کمي شکر با نشاسته ي ذرت مخلوط کرده و کف خمير مي پاشيم و برش هاي آلوقرمز را از وسط خمير به سمت بيرون در قالب مي چينيم. لبه هاي اضافه ي خمير را با دست خيس به آب آغشته کرده و روي آلوقرمزها برمي گردانيم و پودرشکر را روي آلوقرمزها و تارت مي پاشيم و قالب را در فري که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم به مدت 40 تا 50 دقيقه قرار مي دهيم سپس از فر خارج کرده و بعد از اين که تارت خنک شد در صورت دلخواه باز هم روي آن پودر شکر پاشيده و برش مي دهيم.
طرز تهیه تارت آلو ي قرمز

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی