آموزش طرز تهیه نان کرواسان کره و پنير . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شير ولرم ………………… 1 ليوان
مايه ي خمير …………….. 1 قاشق غذاخوري
نمک ………………………. 1 قاشق مرباخوري
روغن مايع ………………. 1 ليوان
ماست شل ………………. 1 ليوان
سفيده ي تخم مرغ …….. 1 عدد
زرده ي تخم مرغ ………. 1 عدد
آرد ………………………. به مقدار لازم
کره ي ذوب شده………….. به مقدار دلخواه
پنير دلخواه …………….. به مقدار دلخواه
طرز تهیه
شير ولرم و مايه ي خمير را در ظرفي ريخته و مخلوط مي کنيم. نمک، روغن مايع، سفيده ي تخم مرغ و ماست را به مواد اضافه کرده خوب هم مي زنيم و کم کم آرد را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم تا زماني که خمير نرم و لطيفي به دست آيد سپس 20 دقيقه خمير را ورز مي دهيم و روي خمير را با پارچه ي تميزي مي پوشانيم و اجازه مي دهيم يک ساعت استراحت کند تا عمل بيايد. خمير را به 2 قسمت مساوي تقسيم کرده و هر قسمت را نيز به 5 قسمت مساوي تقسيم مي کنيم و هر قسمت را به وسيله ي وردنه به بزرگي يک بشقاب باز مي کنيم. سطح هر قسمت را کاملا به کره آغشته کرده و هر 5 خمير را روي هم مي چينيم و دوباره به وسيله ي وردنه آن ها را به اندازه ي يک دايره ي بزرگ باز مي کنيم. نبايد خمير خيلي نازک شود. بسته به اندازه ي مورد نظرمان براي کرواسان ها، با چاقوي تيز حداقل 4 قطر خمير را برش داده و خمير رابه 8 تکه(ي مثلا مثلثي) تقسيم مي کنيم. به مقدار دلخواه پنير قسمت پهن و بيروني برش گذاشته و از همان سمت به سمت داخل و گوشه ي باريک و تيز، خمير را (نه خيلي سفت) رول مي کنيم. همه ي اين کارها را براي 5 قسمت ديگر خمير نيز انجام داده، روي کرواسان ها را به زرده ي تخم مرغ آغشته کرده و در سيني فر که از قبل چرب کرده ايم مي چينيم و در فري که از قبل با دماي 180 درجه روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا کرواسان ها پخته و رويشان طلايي شود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه