آموزش طرز تهیه سالاد کدو و هويج با ماست . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کدوي سبز متوسط …… 2 عدد
هويج متوسط ………… 3 عدد
ذرت پخته …………….. 1 ليوان
خيارشور متوسط …….. 10 عدد
زيتون بدون هسته ……. 1 فنجان
فلفل قرمز کبابي ……… 3 عدد
نمک ……………………. به مقدار لازم
روغن مايع ……………. 3 قاشق غذاخوري
مواد لازم سس سالاد:
ماست …………………. 2 ليوان
سس مايونز …………… 4 قاشق غذاخوري
شکر ……………………. 1 قاشق مرباخوري
ليموي ترش ……………. 2 عدد
نعناع خشک …………… 2 قاشق مرباخوري
شويد تازه ……………… نصف فنجان(خرد شده)
نمک …………………….. به مقدار لازم
طرز تهیه
کدوي سبز و هويج را به صورت نوارهاي باريکي به طول دو بند انگشت برش مي دهيم و در روغن مايع به صورت جداگانه هر کدام را تفت مي دهيم و سپس در ظرف گودي ريخته و اجازه مي دهيم خنک شوند. خيارشورها و فلفل قرمز کبابي را نگيني خرد کرده به ظرف اضافه مي کنيم. زيتون بدون هسته را نيز خرد کرده با ذرت پخته و نمک به ظرف اضافه مي کنيم و همه ي مواد را خوب با هم مخلوط مي کنيم. در ظرف ديگري ماست، سس مايونز، شکر، آب ليموترش ها، نعناع خشک، شويد خرد شده و نمک را خوب با هم مخلوط مي کنيم تا سس يک دستي به دست آيد. سس را به سبزيجات اضافه کرده و خوب مخلوط مي کنيم و سالاد را به مدت 2 ساعت در يخچال مي گذاريم.
شيرينانه 1: براي تهيه ي فلفل کبابي، فلفل قرمزهاي درشت را روي شعله ي کم گاز کاملا کبابي مي کنيم(مشابه تهيه ي بادمجان کبابي) و سپس پوست و هسته هاي آن را جدا کرده و گوشت آن را استفاده مي کنيم.
شيرينانه ي 2: مي توانيم به جاي نعناع خشک از نصف فنجان نعناع تازه ي خرد شده استفاده کنيم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه