آموزش طرز تهیه ترشي گوجه_فرنگی و فلفل تند . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
گوجه فرنگي ……………………. 2 کيلوگرم
فلفل سبز ………………………… 2 کيلوگرم
نعناع تازه ……………………….. 500 گرم
سير ………………………………. 2 بوته
سرکه …………………………….. 1 ليوان
نمک ………………………………. 2 قاشق غذاخوري پر
آب ………………………………… نصف ليوان(اگر گوجه فرنگي ها آبدار باشند نيازي به آب نيست.)
روغن زيتون …………………….. 1 ليوان
طرز تهیه
سرکه، نمک و آب را در يک ظرف گود مي ريزيم و مخلوط مي کنيم. گوجه ها را با پوست در ميکسر ريخته و کاملا ميکس مي کنيم و به مواد اضافه مي کنيم و خوب مخلوط مي کنيم. فلفل ها حلقه حلقه کرده، نعناع تازه را برگ برگ کرده و سيرها را خرد کرده و به مواد اضافه مي کنيم. در آخر روغن زيتون را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط مي کنيم. مواد را دو روز در همين ظرف نگه مي داريم و مرتب هم مي زنيم(ظرف را به صورت در بسته در بخچال نگه داري مي کنيم.) سپس ترشي را در شيشه هاي مخصوص ريخته و در يخچال نگه داري مي کنيم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه