آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پيراشكي کرمدار

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پيراشكي کرمدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

آرد ……………………….. 5 ليوان
شير ولرم ………………… 1 ليوان
ماست ……………………. 2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ ………………… 1 عدد
شکر ……………………… يک و نيم فنجان
کره ………………………. 3 قاشق غذاخوري
مايه ي خمير ……………. 1 قاشق چاي خوري
نمک ……………………… نوک قاشق چاي خوي

مواد لازم کرم پيراشکي:
زرده ي تخم مرغ ………. 2 عدد
شير ……………………… 2 ليوان
شکر…………………………….. يک و نيم فنجان
آرد ……………………….. 2 قاشق غذاخوري سر پر
نشاسته ………………….. 3 قاشق غذاخوري
وانيل …………………….. 1 قاشق چاي خوري
خامه …………………….. 200 گرم

طرز تهیه

آرد را در ظرفي ريخته و وسط آن را کمي گود مي کنيم. مايه ي خمير و شکر را در شير ريخته، مخلوط مي کنيم و وسط آرد مي ريزيم. ماست، تخم مرغ، کره و نمک را اضافه کرده و آرد را آرام آرام، از کنار به مواد اضافه کرده و ورز مي دهيم تا خمير نرمي به دست آيد. اجازه مي دهيم خمير حدود 20 الي 25 دقيقه استراحت کند تا عمل بيايد. خمير عمل آمده را کمي ورز مي دهيم و تکه هايي به اندازه ي دلخواه از آن جدا کرده، گرد مي کنيم و در سيني فر که از قبل چرب کرده ايم مي چينيم و روي آن را با پارچه ي تميزي پوشانده و اجازه مي دهيم 30 دقيقه در اين حالت بماند سپس سيني فر را در فري که از قبل با دماي 170 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا پيراشکي ها بپزد. براي تهيه ي کرم پيراشکي، زرده ي تخم مرغ، شير، شکر، آرد و نشاسته را در ظرفي ريخته و خوب مخلوط مي کنيم و روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم و مرتب هم مي زنيم تا قوام بيايد سپس از روي شعله ي اجاق برمي داريم و وقتي از حرارت افتاد وانيل و خامه را به آن اضافه کرده خوب مخلوط مي کنيم تا کرم يک دست شود. پيراشکي هاي سرد شده را از وسط باز مي کنيم و داخل آن را با کرم پر مي کنيم و در صورت دلخواه روي پيراشکي ها را پودر شکر مي پاشيم
طرز تهیه پيراشكي کرمدار

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی