آموزش طرز تهیه پيراشکي (لقمه ي) پنيري . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد …………………… 1 کيلوگرم
آب ولرم …………….. به مقدار لازم
نمک …………………. به مقدار لازم
مايه خمير ………….. 1 قاشق غذاخوري
شکر …………………. 1 قاشق مرباخوري
جعفري خرد شده ….. به مقدار لازم
پياز ………………….. 1 عدد
پنير رنده شده ……… به مقدار دلخواه
طرز تهیه
آب ولرم، شکر و مايه ي خمير را در ظرفي ريخته و با هم مخلوط مي کنيم. اجازه مي دهيم 10 دقيقه بماند سپس نمک را با آرد مخلوط کرده و به مخلوط مايه ي خمير اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم و کم کم آب ولرم را به مواد اضافه کرده و هم مي زنيم تا خمير لطيفي به دست آيد که کمي به دست مي چسبد، روي خمير را با پارچه ي تميزي مي پوشانيم و اجازه مي دهيم حداقل نيم ساعت استراحت کند تا عمل بيايد. پياز را ريز خرد کرده و با جعفري خرد شده و پنير رنده شده مخلوط مي کنيم. يک کاسه آب کنار دستمان مي گذاريم. دستمان را خيس کرده و از خمير به اندازه ي يک نارنگي جدا کرده و با دست روي يک تخته و يا سطح صاف خيس، خمير را باز کرده و از مخلوط پنير داخل آن ريخته، خمير را مي بنديم و شکل صاف به آن مي دهيم و در روغن داغ سرخ مي کنيم و بعد از طلايي شدن روي دستمال مخصوص آشپزخانه مي گذاريم تا روغن اضافه ي آن کشيده شود.
.
شيرينانه ي 1: از هر نوع پنير دلخواهي مي توانيم استفاده کنيم.
شيرينانه ي 2: داخل خمير مي توانيم هر مخلوط دلخواه ديگري مانند گوشت چرخ کرده و قارچ بريزيم.
شيرينانه ي 3: در اين سبک از خميرها که آرد و آب پايه ي اصلي آن است، اگر مقدار آرد مشخص بود، آب را کم کم اضافه مي کنيم تا خمير به قوام مورد نظر برسد و اگر مقدار آب مشخص بود، آرد را کم کم اضافه مي کنيم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه