آموزش طرز تهیه نان ادويه دار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد ………………………………….. 1 کيلوگرم
شير ولرم …………………………… 300 گرم
روغن مايع …………………………. 300 گرم
مايه ي خمير ……………………….. 60 گرم
تخم مرغ ……………………………. 3 عدد
شکر …………………………………. 4 قاشق غذاخوري
نمک …………………………………. 22 گرم
.
ادويه_جات لازم:
گوجه فرنگي خشک …………………. 1 کاسه
نعناع خشک ………………………….. 2 قاشق غذاخوري
زيره …………………………………… 1 قاشق غذاخوري
فلفل …………………………………… 1 قاشق مرباخوري
رزماري يا ريحان تازهي خرد شده …. 1 قاشق مرباخوري
طرز تهیه
گوجه_فرنگی هاي خشک را در آب خيس مي کنيم، بعد از اين که کمي نرم شد، ريز خردشان مي کنيم. مايه ي خمير و شير ولرم را در ظرفي با هم مخلوط مي کنيم و اجازه مي دهيم عمل بيايد. در ظرف گودي، روغن مايع، تخم_مرغ ها(زرده ي يکي از تخم مرغ ها را براي روي نان ها نگه مي داريم.)، شکر، نمک و مخلوط مايه ي خمير را اضافه کرده، هم مي زنيم و آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط مي کنيم سپس گوجه فرنگي هاي خرد شده، نعناع خشک، زيره، فلفل و رزماري ( ريحان ) را اضافه کرده و خوب خمير را ورز مي دهيم تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد. اجازه مي دهيم خمير به مدت 10 دقيقه استراحت کند، اگر روغن انداخت باز هم خمير را ورز مي دهيم و خمير را در قالب هاي مافين که از قبل چرب کرده ايم مي ريزيم و روي خمير را به زرده ي تخم مرغ آغشته مي کنيم. قالب ها را به مدت 15 دقيقه در فري که از قبل با دماي 50 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم، قرار مي دهيم و سپس دماي فر را به 200 درجه ي سانتي گراد تغيير داده و اجازه مي دهيم نان ها به مدت 35 دقيقه در اين دما بپزد.
.
شيرينانه ي 1: در دماي پخت اول، خمير در حالت استراحت است و در دماي پخت دوم، عمل پخت انجام مي گيرد، در کل زمان پخت اين نان بيش تر از نان معمولي است.
شيرينانه ي 2: از هر ادويه ي دلخواه ديگري مانند پودر سير، آويشن و پودر زنجبيل هم مي توانيم استفاده کنيم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه