آموزش طرز تهیه ميني تارت هاي نارنگي . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد …………………. 3 ليوان
کره ………………… 200 گرم
پودر شکر ………….. يک و نيم ليوان
زرده ي تخم مرغ …….. 1 عدد
.
مواد لازم کرم تارت:
شير ………………… دو و نيم ليوان
آب نارنگي …………… نصف ليوان
آرد ………………….. 3 قاشق غذاخوري
شکر ………………… 1 ليوان
وانيل ………………… 1 قاشق چاي خوري
تخم مرغ ……………… 3 عدد
کره ………………….. 50 گرم
رنده ي پوست نارنگي …. 1 عدد
.
مواد لازم روي تارت:
نارنگي ……………….. 2 عدد
شکر …………………. 3 قاشق غذاخوري
طرز تهیه
آرد را در ظرف گودي ريخته، کره ، پودر شکر و زرده ي تخم_مرغ را اضافه کرده و خوب ورز مي دهيم تا خمير يکدست و لطيفي به دست آيد. از خمير تکه هايي جدا کرده و به وسيله ي وردنه آن را به اندازه ي قالب هاي کوچک تارت باز مي کنيم و درون قالب هاي تارت که از قبل چرب کرده ايم، قرار مي دهيم. به وسيله ي چنگال کف خمير را سوراخ هايي ايجاد کرده و روي خمير را با کاغذ روغني به اندازه ي قالب تارت مي پوشانيم، به صورتي که کف و ديواره هاي قالب را نيز بپوشاند و روي کاغذ روغني ها را با نخود خام پر مي کنيم تا به اين وسيله تارت بعد از قرار گرفتن در فر و پخته شدن، شکل منظمي داشته باشد. قالب هاي تارت را به مدت 20 الي 25 دقيقه، درون فري که از قبل با دماي 170 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم، قرار مي دهيم تا بپزد. براي تهيه ي کرم تارت، شير ، آب نارنگي ،آرد ، شکر ، وانيل و تخم مرغ ها را در ظرفي ريخته و خوب مخلوط مي کنيم سپس روي شعله ي کم اجاق گذاشته و مرتب هم مي زنيم تا شروع به جوشيدن کند و قوام پيدا کند سپس کره و رنده ي پوست يک نارنگي را اضافه کرده و خوب مخلوط مي کنيم تا يکدست شود. براي تهيه ي مواد روي تارت، نارنگي ها را پوست کنده و پرپر مي کنيم و به همراه شکر در ظرفي ريخته و روي شعله ي اجاق مي گذاريم و حرارت مي دهيم تا شکر ذوب شود و با نارنگي ها مخلوط شود. تارت هاي پخته شده را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن، کاغذ روغني و نخودها را از درون تارت ها خارج کرده و تارت ها را نيز از قالب خارج مي کنيم. داخل تارت ها را با کرم تارت که از قبل آماده کرده ايم پر مي کنيم. مخلوط نارنگي کاراملي شده را روي تارت ها مي ريزيم و تارت ها را در يخچال گذاشته و بعد از خنک شدن سرو مي کنيم.
.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه