آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه خمیرمایه ترش خانگی به سبک ایتالیایی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خمیرمایه ترش خانگی به سبک ایتالیایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

آرد …………… 200 گرم
آب ولرم ………. 100 میلی لیتر
روغن زیتون …… 1 قاشق غذاخوری
عسل …………. 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای تهیه ی این خمیرمایه، محیط آشپزخانه ای که در آن کار می کنیم باید گرم باشد. در یک ظرف آرد ، روغن_زیتون و عسل را ریخته و چون باید خمیر نرم و چسبناکی به دست بیاوریم، آب را کم کم به مواد اضافه می کنیم. همه ی مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم و در ظرف شیشه ای در دار که از قبل داخل آن را کمی چرب کرده ایم می ریزیم و به وسیله ی یک چاقوی تیز روی خمیرا دو برش به شکل ضربدر ایجاد می کنیم. دهانه ی ظرف را با سلفون و یا در خود ظرف می بندیم و به مدت 48 ساعت در یک محیط گرم، قرار می دهیم. با این روش 300 گرم خمیرمایه ی ترش به دست خواهیم آورد که 200 گرم آن را در تهیه ی نان استفاده می کنیم و به 100 گرم باقی مانده 200 گرم آرد، 100 میلی لیتر آب ولرم 1 قاشق چای‌خوری عسل و 1 قاشق مرباخوری روغن زیتون اضافه کرده و بقیه ی مراحل را مانند دستور انجام می دهیم و بعد از آماده شدن، برای مصارف بعدی در یخچال نگه داری می کنیم.
.
شیرینانه: عکس تزیینی است ولی با تهیه ی این خمیرمایه ی ترش خانگی می توانیم انواع نان های خانگی با کیفیت عالی را تهیه کنیم.
.
تنتون سالم، دلتون شاد و سفره تون پر برکت.
طرز تهیه خمیرمایه ترش خانگی به سبک ایتالیایی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی