آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه حلقه های بادامی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه حلقه های بادامی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

آرد …………………….. 200 گرم
کره ……………………. 150 گرم
زرده ی تخم مرغ ………… 1 عدد
شکر …………………… 100 گرم
نمک ……………………. نوک قاشق چای‌خوری
سفیده ی تخم مرغ ……….. 1 عدد
بادام پرک ……………….. به مقدار لازم

طرز تهیه

فر را با دمای 165 درجه ی سانتی گراد روشن می کنیم. آرد را در یک ظرف گود، الک می کنیم. کره ، زرده ی تخم_مرغ ، شکر و نمک را اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم. خمیر را روی یک سطح صاف و آردپاشی شده به وسیله ی وردنه، به قطر 4 میلی متر باز می کنیم. به وسیله ی یک قالب گرد، خمیر را قالب زده و در سینی فر که از قبل درون آن کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم و این بار به وسیله ی یک قالب گرد کوچک تر، وسط خمیرهای دایره ای را قالب می زنیم تا خمیر به شکل حلقه درآید. روی حلقه های خمیر را به سفیده ی تخم مرغ آغشته کرده و پرک های بادام را روی آن ها می ریزیم. سینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر قرار می دهیم تا شیرینی های حلقه ای بپزد و روی آن ها کمی طلایی شود سپس از از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کاملا خنک شود سپس سرو می کنیم.
طرز تهیه حلقه های بادامی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی