آموزش طرز تهیه حلقه های بادامی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
آرد …………………….. 200 گرم
کره ……………………. 150 گرم
زرده ی تخم مرغ ………… 1 عدد
شکر …………………… 100 گرم
نمک ……………………. نوک قاشق چایخوری
سفیده ی تخم مرغ ……….. 1 عدد
بادام پرک ……………….. به مقدار لازم
طرز تهیه
فر را با دمای 165 درجه ی سانتی گراد روشن می کنیم. آرد را در یک ظرف گود، الک می کنیم. کره ، زرده ی تخم_مرغ ، شکر و نمک را اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم. خمیر را روی یک سطح صاف و آردپاشی شده به وسیله ی وردنه، به قطر 4 میلی متر باز می کنیم. به وسیله ی یک قالب گرد، خمیر را قالب زده و در سینی فر که از قبل درون آن کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم و این بار به وسیله ی یک قالب گرد کوچک تر، وسط خمیرهای دایره ای را قالب می زنیم تا خمیر به شکل حلقه درآید. روی حلقه های خمیر را به سفیده ی تخم مرغ آغشته کرده و پرک های بادام را روی آن ها می ریزیم. سینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر قرار می دهیم تا شیرینی های حلقه ای بپزد و روی آن ها کمی طلایی شود سپس از از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کاملا خنک شود سپس سرو می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه