آموزش طرز تهیه کیک گلابی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ …………….. 3 عدد
شکر ………………… 1 لیوان
شیر …………………. 1 لیوان
روغن مایع …………… 1 لیوان
پودر کاکائو ………….. دو و نیم قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ………….. 1 قاشق چایخوری
آرد ………………….. دو و نیم تا سه لیوان
گلابی ……………….. 3 عدد
طرز تهیه
در ظرفی، شکر و تخم_مرغ ها را با همزن برقی، خوب هم می زنیم سپس شیر ، روغن مایع ، پودر کاکائو و مخلوط آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب مخلوط شده و یکدست شود. 2 تا از گلابی ها را حلقه حلقه می کنیم. یک قالب کمربنددار کیک را خوب چرب کرده و حلقه های گلابی را به دیواره ی قالب تکیه داده و دور تا دور دیواره ی قالب، کنار هم می چینیم سپس خمیر کیک را در قالب ریخته و گلابی باقی مانده را به شکل درسته، کاملا وسط کیک تا کف قالب فرو می کنیم و بقیه ی حلقه های گلابی را روی کیک می چینیم و قالب فر را به مدت 15 دقیقه در فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم سپس دمای فر را روی 180 درجه ی سانتی گراد تنظیم کرده و اجازه می دهیم به مدت 20 دقیقه هم کیک با این دما در فر بماند تا کاملا بپزد سپس از فر خارج کرده و بعد از این که کاملا خنک شد از قالب خارج کرده، برش زده و سرو می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه