آموزش طرز تهیه سکویت فندقی شکلاتی سه رنگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
کره ی هم دما با اتاق …………………… 250 گرم
زرده ی تخم مرغ ……………………….. 2 عدد
سفیده ی تخم مرغ ………….………….. 2 عدد
پودر شکر …………………………….. یک و نیم فنجان
نشاسته ی گندم یا ذرت …………….…… 1 فنجان
وانیل …………………………………. 1 قاشق چایخوری
آرد …………………………………… شش و نیم فنجان
مغز فندق خرد شده ………….………… به مقدار لازم
شکلات تخته ای تلخ(سیاه) ……………… 160 گرم
شکلات تخته ای معمولی(قهوه ای) …….. 160 گرم
شکلات تخته ای شیری(سفید) ………….. 160 گرم
طرز تهیه
کره ، زرده های تخم_مرغ ، پودر شکر ، نشاسته ، وانیل و آرد را در ظرفی ریخته و خوب با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم. خمیر را به وسیله ی وردنه، روی یک سطح صاف، باز می کنیم و با سر یک لیوان و یا با قالب گرد، قالب می زنیم و خمیرها را درون سینی فر که از قبل داخل آن کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم. سطح تمام خمیرها را به سفیده ی تخم مرغ آغشته کرده سپس روی خمیرها را کاملا با مغز فندق خرد شده می پوشانیم و با کف دست مغز فندق های خرد شده را روی خمیر کمی فشار می دهیم و سینی فر را درون فری که از قبل با دمای 170 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا بیسکویت ها بپزد. هر کدام از شکلات های تخته ای را در ظرف های جداگانه خرد کرده و روی بخار آب جوش به روش بن_ماری ، به حالت مایع در می آوریم. یک سوم بیسکویت های پخته شده و خنک شده را از سمت فندق ها در شکلات ذوب شده ی تلخ فرو کرده و روی سینی می گذاریم تا شکلات سرد شده و خودش را بگیرد و یک سوم بیسکویت ها را از سمت فندق در شکلات ذوب شده ی معمولی فرو کرده و یک سوم بیسکویت ها را از سمت فندق در شکلات ذوب شده ی سفید فرو کرده و اجازه می دهیم شکلات رویشان سرد شود و سپس سرو می کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه