آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه بیسکویت سورپرایز

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بیسکویت سورپرایز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

کره ………………………… 4 قاشق غذاخوری(هم دما با اتاق)
پودر کاکائو ……………….‌‌… 4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر …………………. نصف قاشق چای‌خوری
وانیل ………………………. 1 قاشق چای‌خوری
تخم مرغ ……………………. 1 عدد
شکر ……………………….. 1 لیوان
شیر ………………………..‌. نصف لیوان
آرد …………………………. به مقدار لازم
.
مواد لازم برای قسمت سورپرایز بیسکویت:
مارشمیلو …………………. 150 گرم
.
مواد لازم روی بیسکویت:
شکلات تخته ای ذوب شده …… 150 گرم
پسته ی خرد شده ……………‌. 1 فنجان

طرز تهیه

کره و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن برقی خوب هم می زنیم تا قوام کرم مانند پیدا کند سپس تخم_مرغ و شیر را اضافه کرده و هم می زنیم. وانیل ، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را نیز اضافه کرده و همه ی مواد را با هم مخلوط می کنیم سپس کم کم آرد را اضافه کرده، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر حاصل، به دست نچسبد. از خمیر، تکه هایی به بزرگی گردو جدا کرده، کف دست، به شکل بیسکویت گرد می کنیم و در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم. سینی فر را به مدت 10 دقیقه در فری که از قبل با دمای 170 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم سپس سینی را از فر خارج کرده و تا بیسکویت ها داغ هست، با انگشت دست با احتیاط وسط بیسکویت ها را کمی فشار می دهیم تا کمی گود شود سپس درون گودی هر یک از بیسکویت ها یک عدد مارشملو قرار می دهیم و دوباره سینی فر را به مدت یک دقیقه درون فر قرار می دهیم تا مارشمالو ها کمی نرم شده و روی بیسکویت ها را بپوشاند سپس سینی فر را از فر خارج کرده و بعد از این که بیسکویت ها خنک شد، روی هر کدام از بیسکویت ها را یک تا دو قاشق غذاخوری از سس شکلات تخته ای مذاب(به روش بن_ماری )، می ریزیم تا روی کوکی ها کاملا با شکلات پوشانده شود سپس روی هر کدام، کمی پسته ی خرد شده ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود و بعد سرو می کنیم
طرز تهیه بیسکویت سورپرایز

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی