آموزش طرز تهیه مرنگ یا ماکارون شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
سفیده ی تخم مرغ ………….. 3 عدد
شکر ………………………. 1 لیوان
پودر بادام ………………….. 100 گرم
نمک ……………………….. نوک قاشق چایخوری
شکلات تخته ای ……………… 50 گرم
طرز تهیه
ابتدا سفیده های تخم_مرغ و نمک را به وسیله ی همزن برقی به خوبی، هم می زنیم و وقتی سفیده ها شروع به سفت شدن کرد، شکر را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم سپس پودر بادام را به مواد اضافه کرده و به وسیله ی لیسک کاملا مخلوط می کنیم سپس به آرامی شکلات تخته ای ذوب شده(به روش بن_ماری ) و کمی خنک شده را به مخلوط اضافه می کنیم و به وسیله ی لیسک به آرامی مواد را هم می زنیم به طوری که شکلات روی مواد حالت موج ایجاد کند سپس به وسیله ی قاشق از مخلوط برداشته و در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم. سینی فر را به مدت 45 دقیقه در فری که از قبل با دمای 110 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم. بعد از این که مرنگ ها آماده شدند از فر خارج می کنیم و بعد از این که خنک شد در ظرف مورد نظر می چینیم و سرو می کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه