آموزش طرز تهیه شیرینی انجیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کره…………………………… 125 گرم
روغن مایع…………………….. 1 فنجان
ماست…………………………. 1 فنجان
تخم مرغ……………………….. 1 عدد( زرده ی آن را برای روی شیرینی نگه می داریم.)
پودر شکر……………………… 1 فنجان
بیکینگ پودر…………………….. 1 قاشق چای خوری
وانیل………………………….. 2 قاشق چای خوری
آرد…………………………….. به مقدار لازم
.
مواد لازم داخل شیرینی:
انجیر خشک…………………….. 15 تا 16 عدد
شکر…………………………… 3 قاشق غذاخوری
آب…………………………….. 1 فنجان
مغز گردو یا فندق خرد شده……… 1 فنجان
طرز تهیه
برای تهیه ی خمیر این شیرینی، کره ی هم دما با اتاق، روغن مایع، ماست ، سفیده ی تخم_مرغ ، پودر شکر و وانیل را در ظرفی ریخته و به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نمی چسبد. برای تهیه ی سس میان شیرینی، انجیر ها، شکر و آب را در ظرفی ریخته و روی شعله ی متوسط اجاق می گذاریم تا انجیرها کاملا بپزد و نرم شود و آبِ آن، خشک شود سپس از روی شعله برمی داریم و مغز گردو یا فندق خرد شده را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. خمیر را روی یک سطح صاف و آردپاشی شده به وسیله ی یک وردنه، به کلفتی یک سانتی متر باز می کنیم و به وسیله ی قالب گرد یا سر یک لیوان ، خمیر را برش می زنیم. میان هر برش خمیر حدود یک قاشق چای خوری از مخلوط انجیر قرار داده و نصف خمیر شیرینی را روی نیمه ی دیگر آن برمی گردونیم. سطح خمیر را به زرده ی تخم مرغ آغشته کرده و با چنگال شکل می دهیم یا روی آن ها، مغز گردو و فندق خرد شده می ریزیم. خمیرها را در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم، قرار می دهیم و در فری که از قبل با دمای 170 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزد و روی آن ها طلایی شود سپس از فر خارج کرده و بعد از اين که خنک شد، سرو می کنیم. .
شیرینانه: منظور از انجیر خشک، انجیرهای بسته بندی نیمه نرم مي باشد، اگر بخداهیم از انجیر کاملا خشک استفاده کنیم باید از قبل در آب بخیسانیم تا کمی نرم شود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه