آموزش طرز تهیه نان پوآجا ی لایه لایه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شیر………………….. 1 لیوان
روغن مایع……………. 1 فنجان
خمیرمایه……………… 2 قاشق غذاخوری
نمک………………….. 1 قاشق غذاخوری
شکر…………………. 1 قاشق مربا خوری
تخم مرغ………………. 1 عدد( زرده ی آن برای روی خمیر)
شوید………………… به مقدار دلخواه( خشک یا تازه ی خرد شده)
آرد…………………… به مقدار لازم( حدود 4 لیوان)
.
مواد لازم برای میان لایه ها:
کره………………….. به مقدار لازم
طرز تهیه
شیر ولرم، شکر و خمیرمایه را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم به مدت 10 دقیقه بماند سپس روغن مایع را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. 4 لیوان آرد را در ظرف گودی ریخته و نمک را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم سپس مخلوط خمیرمایه، سفیده ی تخم_مرغ و شوید تازه ی خرد شده یا شوید خشک را وسط آرد ریخته و کم کم آرد را از اطراف با آن مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم و اگر لازم بود، باز هم آرد اضافه می کنیم تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نمی چسبد. خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را روی یک سطح صاف آردپاشی شده به بزرگی یک پیش دستی، باز می کنیم. سطح 8 لایه از خمیرها را کاملا با کره ی نرم، آغشته می کنیم. 5 خمیر را به صورت لایه لایه روی هم می چینیم طوری که پنجمین لایه، خمیری باشد که سطح آن را کره ای نکرده بودیم. به وسیله ی وردنه، خمیر 5 لایه را به آرامی به شکل مستطیل باز می کنیم(اطراف آن را با چاقو به شکل مستطیل، برش می زنیم) سپس از طول مستطیل، خمیر را رول کرده و رولت خمیری را برش زده و برش ها را مانند تصویر در قالب مورد نظر که کف آن را چرب کرده ایم، کنار هم می چینیم و همين کار را با 5 خمیر دیگر هم انجام می دهیم. روی خمیرها را با پارچه ی تمیزی پوشانده و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت، استراحت کند سپس سطح خمیر را کاملا به زرده ی تخم مرغ آغشته کرده و قالب را در فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا نان بپزد و روی آن طلایی شود.
.
شیرینانه: می توانیم از پنیر، سیب_زمینی پخته و یا سبزیجات دلخواه برای میان نان، وقتی خمیر آن را رول می کنیم، استفاده کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه