آموزش طرز تهیه نان شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد……………….. 3 لیوان
آب ولرم…………… یک و نیم لیوان
روغن زیتون……….. 2 قاشق سوپ خوری
خمیرمایه………….. 1 قاشق غذاخوری
نمک………………. نوک قاشق چای خوری
شکر……………… 2 قاشق سوپ خوری .
مواد لازم سس شکلات :
خامه……………… 1 فنجان
شکلات تخته ای……. 80 گرم
کره………………. 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
آرد را در ظرف گودی ریخته و وسط آن را گود می کنیم. آب ولرم، شکر ، نمک و خمیرمایه را وسط آرد می ریزیم و اجازه می دهیم 5 تا 10 دقیقه بماند سپس از اطراف، آرد را اضافه کرده و روغن_زیتون را نیز اضافه می کنیم و مواد را مخلوط کرده و ورز می دهیم تا خمیر نرمی حاصل شود که کمی به دست می چسبد. روی ظرف را با پارچه ی تمیزی پوشانده و اجازه می دهیم 20 دقیقه، استراحت کند سپس دوباره خمیر را کمی ورز داده و وسط ظرف جمع می کنیم و دوباره روی آن را پوشانده و اجازه می دهیم 20 دقیقه ی دیگر استراحت کند. برای تهیه ی سس شکلات میان این نان شیرین ، خامه را در ظرفی ریخته و روی شعله ی کم اجاق قرار می دهیم تا گرم شود ولی نجوشد سپس از روی شعله ی اجاق برداشته و شکلات تخته ای را درون آن، خرد می کنیم و کره را نیز به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا شکلات و کره، ذوب شده و سس، یکدست شود. خمیر عمل آمده را روی سطح صاف آردپاشی شده به وسیله ی وردنه به شکل مستطیل باز می کنیم طوری که عرض خمیر برابر با طول قالب کیک صبحانه باشد و طول خمیر تا جایی که خمیر نسبتا نازک شود. تمام سطح خمیر را با سس شکلات، کاملا می پوشانیم و خمیر را از طرف عرض آن رول می کنیم و نان رول شده را در قالب کیک صبحانه که داخل آن را چرب کرده ایم، قرار می دهیم. قالب را در فری که از قبل با دمای 175 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا نان بپزد و روی آن طلایی شود.
.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه