آموزش طرز تهیه شیرینی لطیفه ی نارگیل با کرم لیمویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
سفیده ی تخم مرغ…………. 3 عدد
شکر……………………… 3 قاشق غذاخوری
پودرشکر…………………. 200 گرم
پودر بادام…………………. 60 گرم
پودر نارگیل……………….. 40 گرم
.
مواد لازم کرم شیرینی:
خامه………………………. 300 میلی لیتر
پودر شکر…………………. 2 قاشق غذاخوری
رنده ی پوست لیموترش…….. 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
سفیده های تخم_مرغ را در ظرفی ریخته و به وسیله ی همزن برقی، خوب می زنیم تا کاملا اسفنجی شود سپس شکر را اضافه کرده و دوباره با همزن برقی به خوبی می زنیم تا شکر، ذوب شود. پودر شکر، پودر بادام و پودر نارگیل را در ظرف دیگری به خوبی با هم مخلوط می کنیم و مخلوط سفیده ی تخم مرغ را در دو مرحله به آن اضافه کرده و به کمک لیسک به آرامی همه ي مواد را به صورت دورانی با هم مخلوط می کنیم. مخلوط را در قیف شیرینی پزی با سری ساده ریخته و در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم، به شکل دایره با فاصله فرم می دهیم و اجازه می دهیم به مدت 15 دقیقه به این حالت بماند سپس سینی فر را به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با دمای 150 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم. برای تهیه ی کرم لیمویی شیرینی، خامه ، پودر شکر و رنده ی پوست لیموترش را در ظرفی ریخته و به وسیله همزن برقی خوب می زنیم تا کرم سبک و حجیم شود. شیرینی ها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم 5 دقيقه بماند تا خنک شود سپس از کرم لیمویی بین هر دو شیرینی قرار داده و در ظرف مورد نظر چیده و سرو می کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه