آموزش طرز تهیه کلوچه با مغز شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کره ی نرم…………………. 250 گرم
پودر شکر…………………. 1 لیوان سر خالی
نشاسته…………………….1 فنجان
روغن مایع…………………. نصف فنجان
بیکینگ پودر………………… 1 قاشق چای خوری
وانیل……………………… 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ…………………… 1 عدد
آرد……………………….. حدود 6 تا 7 فنجان
شکلات فندقی……………… به تعداد لازم
طرز تهیه
کره ی نرم، پودر شکر ، نشاسته ، روغن مایع، بیکینگ_پودر ، وانیل و تخم_مرغ را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می کنیم سپس آرد را کم کم اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود که به دست نمی چسبد. از خمیر، تکه هایی به بزرگی گردو جدا کرده و وسط آن یک عدد شکلات فندقی قرار می دهیم و خمیر را کف دست، گرد می کنیم و درون سینی فر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته ایم، قرار می دهیم. سینی فر را درون فری که از قبل با دمای 170 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا کوکی ها بپزد. رنگ این شیرینی ها سفید می ماند. بعد از اين که از فر خارج کردیم، اجازه می دهیم کلوچه ها خنک شود سپس می توانیم روی کوکی ها را با شکلات مایع یا پودر شکر تزیین کرده و سرو کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه