آموزش طرز تهیه سس پستو ی خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برگ ریحان سبز تازه ……………………….. 100گرم
مغز میوه ی کاج ………………………….. 50 گرم(در صورت در دسترس نبودن، می توانیم از مغز گردو استفاده کنیم)
سیر ……………………………………… 2 یا 3 حبه
پودر پنیر پارمزان ………………………….. 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون ………………………………. به مقدار لازم(حدود 1 لیوان)
نمک ……………………………………… به مقدار لازم
لیموترش تازه ……………………………… یک عدد
طرز تهیه
برگ های تازه ی ریحان را خوب شسته و آب آن ها را می گیریم سپس برگ های ریحان را به همراه مغز میوه ی کاج ( یا مغز گردو )، سیر ، پودر پنیر پارمزان ، نمک ، آب لیموترش تازه و مقدار مناسبی از روغن_زیتون ، در میکسر یا غذاساز ریخته و خوب میکس می کنیم تا تمام مواد ، کاملا با هم مخلوط شده و پوره مانند شود سپس این سس ایتالیایی را در ظرف شیشه ای مناسبی ریخته و در یخچال نگه داری می کنیم و آن را در کنار انواع خوراک های گوشتی ، سرو می کنیم و یا در تهیه ی پاستا از آن استفاده می کنیم.
.
شیرینانه ی 1: می توانیم با توجه به ذائقه مان، میزان مواد این سس لذیذ را کم و زیاد کنیم.
شیرینانه ی 2: باید توجه کنیم که مقدار روغن زیتون را طوری در نظر بگیریم که سس پستو، قوام مناسبی داشته باشد.
شیرینانه ی 3: بهتر است مغز دانه ی کاج یا مغز گردو را قبل از استفاده درون تابه ای روی شعله ی ملایم، کمی تفت بدهیم. .
تنتون سالم، دلتون شاد و سفره تون پر برکت.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه