آشپزي و شيريني پزي ماکارونی و پاستا

طرز تهیه پاستا ی پستو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پاستا ی پستو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

اسپاگتی…………………………….. 500 گرم
آب ………………………………….. 3 لیتر
نمک ………………………………… به مقدار لازم
سس پستو ………………………….. 200 گرم
پنیر پارمزان …………………………. 25 گرم
نخودفرنگی پخته …………………….. به مقدار دلخواه(یا کنسرو نخود فرنگی)
ریحان تازه ………………………….. به مقدار دلخواه

طرز تهیه

آب و نمک را در قابلمه ی مناسبی ریخته و قابلمه را روی شعله ی اجاق می گذاریم تا به جوش آید سپس اسپاگتی ( ماکارونی ) را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت 10 تا 12 دقیقه در مخلوط آب و نمک بجوشد تا بپزد(مدت پخت ماکارونی با توجه به نوع و جنس آن می تواند کم تر یا بیش تر باشد.). ماکارونی پخته را آبکش کرده و اجازه می دهیم به مدت 5 دقیقه در آبکش بماند. ماکارونی پخته را در ظرف گود مناسبی ریخته و سس پستو ، نخودفرنگی پخته و در صورت نیاز مقداری نمک را به ظرف اضافه کرده و به خوبی با ماکارونی، مخلوط می کنیم سپس در ظرف مورد نظر کشیده و پنیر پارمزان را روی آن ریخته و با ریحان تازه ی خرد شده، تزیین کرده و سرو می کنیم.
.
شیرینانه ی 1 : باید توجه کنیم که در این خوراک، کل مرحله ی پخت ماکارونی در آب جوش کامل می شود و مرحله ی دیگری برای پخت سنتی ماکارونی به روش دم کردن، وجود ندارد، پس ماکارونی را زمانی آبکش می کنیم که قابل میل کردن باشد.
شیرینانه ی 2: طرز تهیه ی سس پستو در پست قبل، ارائه شده است.
طرز تهیه پاستا ی پستو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی