آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه نان رول دارچین

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان رول دارچین . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم خمیر

شیر ولرم ………………….. یک و نیم فنجان
کره ……………………….. 2 قاشق غذاخوری(هم دما با اتاق)
روغن مایع …………………. 3 قاشق غذاخوری
خمیرمایه …………………… 1 قاشق چای خوری
شکر ………………………. 3 قاشق غذاخوری
نمک ……………………….. 1 قاشق چای خوری
آرد ………………………… به مقدار لازم(حدود 3 لیوان)
.
مواد لازم داخل نان:
پودر دارچین ……………….. به مقدار لازم
شکر قهوه ای ……………… 3 قاشق غذاخوری
.
مواد لازم روی نان:
پودر شکر ………………….. 1 فنجان
شیر ………………………… 2 قاشق مرباخوری
آب لیموترش تازه …………….. 2 تا 3 قطره

طرز تهیه

خمیرمایه ، شکر و شیر ولرم را در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم 2 تا 3 دقیقه، استراحت کند سپس کره و روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و در آخر مخلوط آرد و نمک را کم کم به مواد اضافه کرده، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود که به دست نمی چسبد. روی ظرف خمیر را با سلفون، کاملا می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر استراحت کند تا حجم آن 3 برابر شود سپس خمیر عمل آمده را روی یک سطح صافِ آردپاشی شده به وسیله ی وردنه ، به قطر نیم سانتی متر، باز می کنیم و تمام سطح خمیر را با مخلوط دارچین و شکر قهوه_ای ، می پوشانیم و خمیر را رول می کنیم و رول را برش هایی به طول 2 بند انگشت می زنیم. برش ها را به صورت خوابیده، درون قالب کمربندی که کف آن را کاغذ روغنی انداخته ایم، کنار هم، می چینیم و قالب را درون فر که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا نان دارچین بپزد و روی آن کاملا طلایی شود. برای تهیه ی سس روی نان، پودر شکر، شیر و آب لیموترش تازه را در ظرفی، کاملا با هم مخلوط کرده و روی نان خنک شده، می ریزیم و سرو می کنیم.
طرز تهیه نان رول دارچین

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی