آموزش طرز تهیه یسکویت عسلی و فندقي . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
کره ………………………. 125 گرم
روغن مایع ……………….. 1 فنجان
سفیده ی تخم مرغ …………. 1 عدد
پودرشکر ………………….. 7 قاشق غذاخوری
آرد ذرت …………………… 2 قاشق غذاخوری
آرد برنج …………………… 2 قاشق غذاخوری
وانیل ………………………. 1 قاشق چای خوری
آرد ………………………… 4 لیوان
.
مواد لازم وسط کوکی :
عسل ……………………… 2 تا 3 قاشق غذاخوری
مغز فندق خرد شده ……….. به مقدار دلخواه
طرز تهیه
کره ، پودر شکر ، سفیده ی تخم_مرغ ، روغن مایع، آرد ذرت و آرد برنج را در ظرفی به خوبی با هم مخلوط می کنیم، در آخر آرد و وانیل را اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود که به دست نمی چسبد. خمیر را بین دو کاغذ روغنی قرار می دهیم و به وسیله ی یک وردنه آن را به صورت صاف و یکدست، باز می کنیم سپس خمیر را با قالب دلخواهِ بیسکویت، قالب می زنیم و در سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی، پهن کرده ایم، می چینیم. سینی فر را درون فری که از قبل با دمای 150 درجه ی سانتی گراد، روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا بیسکویت ها بپزد و رنگ آن کمی طلایی شود. بیسکویت ها را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود سپس سطح نصف بیسکویت ها را با عسل می پوشانیم و نصف دیگر بیسکویت ها را روی تکه های عسلی برمی گردانیم و روی بیسکویت ها را به وسیله ی فرچه ی آشپزی کمی به عسل آغشته کرده و روی آن را کاملا با فندق خرد شده، می پوشانیم.
.
شیرینانه: می توانیم موقع قالب زدن خمیر، وسط نیمی از خمیرهای قالب زده شده را خالی کنیم(پنجره درست کنیم) و بعد از پخت بیسکویت ها، عسل را روی بیسکویت های کامل بمالیم و بیسکویت های پنجره دار را روی بیسکویت های عسلی قرار دهیم و فندق خرد شده را روی قسمت عسلی بپاشیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه