آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک انجیر و بیسکویت ساده ی بدون فر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک انجیر و بیسکویت ساده ی بدون فر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

انجیر خشک………………. 10 عدد
آب داغ………………….. 1 لیوان
شیر…………………….. 1 لیتر
آرد……………………… 1 فنجان
شکر……………………. 1 فنجان
نشاسته…………………. 2 قاشق غذاخوری
وانیل……………………. 1 قاشق چای خوری
بيسکويت پتی بور………… 4 تا 5 بسته

طرز تهیه

قسمت خشک سرِ انجیرهای خشک را از آن ها جدا کرده و انجیرها را در ظرفی مي ریزیم و یک لیوان آب داغ را روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت 10 دقیقه، به این حالت بماند. شیر ، آرد ، نشاسته و شکر را در قابلمه ای به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود. انجیری نرم شده را از آب خارج کرده و در غذاساز می ریزیم و پوره می کنیم و پوره ی انجیر را نیز به مخلوط شیر، اضافه می کنیم. قابلمه را روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا مخلوط، شروع به جوشیدن کند، شعله ی اجاق را کم می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا مایه، بپزد و غلیظ شود و قوام پیدا کند. قابلمه را از روی شعله ی اجاق برمی داریم و وانیل را به آن اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم. کف یک قالب مربع یا مستطیل شکل مناسب را یک ردیف بیسکویت پتی بور ، می چینیم و مایه ی انجیری داغ را به صورت یک لایه، روی بيسکويت ها می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم و دوباره یک لایه بيسکويت چیده و روی آن را با مایه ی انجیر می پوشانیم و این کار را تا تمام شدن همه ي مواد ادامه می دهیم طوری که لایه ی آخر، مایه ی انجیری باشد. قالب را به مدت 4 تا 5 ساعت درون یخچال قرار می دهیم سپس کيک را برش زده و روی آن را به صورت دلخواه تزیین می کنیم و سرو می کنیم.
طرز تهیه کیک انجیر و بیسکویت ساده ی بدون فر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی