آموزش طرز تهیه پوآجا ی اسفناج و سیب_زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کره ……………………………… 200 گرم(هم دما با اتاق)
روغن مایع ……………………….. نصف لیوان
ماست …………………………… نصف لیوان
اسفناج ………………………….. 1 لیوان(پوره شده)
بیکینگ پودر ……………………… 1 قاشق چای خوری
نمک …………………………….. 1 قاشق چای خوری
آرد ……………………………… 3 لیوان
.
مواد لازم داخل پوآجا:
سیب زمینی …………………….. 2 عدد(آبپز شده)
گوشت چرخ کرده ……………….. 200 گرم
پیاز …………………………….. 1 عدد
فلفل سیاه ………………………. به مقدار دلخواه
نمک ……………………………. به مقدار لازم
.
مواد لازم روی پوآجا:
زرده ی تخم مرغ ………………… 1 عدد
روغن مایع ……………………… 1 قاشق غذاخوری
سیاه دانه ……………………….. به مقدار دلخواه
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده و پیاز ریز خرد شده را در تابه ای تفت می دهیم. سیب زمینی های پخته شده را در ظرفی رنده می کنیم و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم سپس مخلوط گوشت را که خنک شده است به سیب زمینی اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. برای تهیه ی پوره ی اسفناج، اسفناج های شسته شده را در ظرفی ریخته و نصف لیوان ، آب به آن اضافه کرده و روی شعله ی کم اجاق به مدت 5 دقیقه می پزیم سپس به وسیله ی غذاساز یا گوشتکوب برقی، آن را پوره می کنیم. در ظرف گودی، کره ، روغن مایع، ماست ،نمک و پوره ی اسفناج را به خوبی با هم مخلوط می کنیم سپس کم کم مخلوط آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر لطیفی حاصل شود که به دست نمی چسبد. خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. کف یک قالب مستطیلی را چرب کرده و نصف خمیر را باز کرده و کف قالب، پهن می کنیم، مایه ی سیب زمینی را روی تمام سطح خمیر می ریزیم و نصف دیگر خمیر را نیز باز کرده و روی مواد را با آن، کاملا می پوشانیم. روی خمیر را کاملا به مخلوط زرده ی تخم_مرغ و روغن مایع آغشته می کنیم و روی آن را سیاه_دانه ، می پاشیم و قالب را درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا پوآجا بپزد و روی آن برشته و طلایی شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه