آموزش طرز تهیه مینی تارت انجیری و گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
تخم مرغ ………………………… 2 عدد
کره ی ذوب شده ………………… 125 گرم(یا مارگارین)
شکر ……………………………. 1 لیوان
بیکینگ پودر ……………………… 1 قاشق چای خوری
آب لیموترش ……………………… نصف یک لیموترش تازه
وانیل ……………………………. 1 قاشق چای خوری
آرد ……………………………… به مقدار لازم
.
مواد لازم مایه ی انجیری:
انجیر خشک ……………………… 300 گرم
مغز گردوی خرد شده ……………. نصف لیوان
پودر دارچین …………………….. 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
برای تهیه ی مایه ی انجیری، ابتدا انجیر های خشک را به مدت 10 دقیقه در آب ولرم، می خیسانیم سپس آبکش کرده و دُم آن ها را جدا می کنیم و انجیرها را ریز خرد کرده و در ظرفی می ریزیم سپس مغز گردو ی خرد شده و پودر دارچین را اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. برای تهیه ی خمیر تارت، :کره (یا مارگارین ) ذوب شده را به همراه شکر ، به خوبی با همزن برقی می زنیم و وقتی شکر کاملا حل شد، تخم_مرغ ها را اضافه کرده و به وسیله ی همزن دستی، به مدت 2 دقیقه، مواد را می زنیم سپس آب نصف لیموترش تازه را به همراه وانیل اضافه کرده و هم می زنیم و در آخر، مخلوط آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کرده، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیری حاصل شود که به دست نمی چسبد. اجازه می دهیم خمیر به مدت 10 دقیقه استراحت کند سپس خمیر را به 3 قسمت مساوی تقسیم کرده و یک قسمت آن را برای تزیین روی تارت، کنار می گذاریم و 2 قسمت دیگر را به وسیله ی وردنه، باز می کنیم و به وسیله سرِ یک لیوان بزرگ یا قالب گرد، خمیر را به شکر گرد، قالب می زنیم و خمیرهای قالب زده را کف قالب های مینی تارت که از قبل، داخل آن ها را چرب کرده ایم، قرار می دهیم و داخل تارت را با مقداری از مایه ی انجیری، پُر می کنیم. خمیر باقی مانده را به وسیله ی وردنه، باز می کنیم و با یک چاقوی تیز به شکل نوارهای باریک و بلندی، برش می زنیم سپس نوارها را چند بار تاب می دهیم تا پیچ پیدا کند و نوارهای پیچ دار را روی تارت به صورت دایره وار می چینیم. قالب ها را در فری که از قبل با دمای 170 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا تارت ها بپزد و روی آن ها کمی طلایی شود سپس از فر خارج کرده و بعد از این که خنک شد از قالب ها خارج می کنیم و روی آن ها را پودر شکر پاشیده و سرو می کنیم.
.
شیرینانه: برای تهیه ی مایه ی انجیری این تارت، می توانیم از انجیر تازه به جای انجیر خشک استفاده کنیم، به ای ترتیب که 8 تا 10 عدد انجیر تازه را شسته و خرد می کنیم و به همراه کمی شکر در تابه ای ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا آبِ آن کشیده شود سپس مغز گردوی خرد شده و پودر دارچین را اضافه کرده و هم می زنیم. اگر از انجیر خشک استفاده کنیم نیازی به اضافه کردن، شکر نیست.
.
تن تون سالم، دل تون شاد و سفره تون پر برکت.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه