آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه دسر دو رنگ شیره ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه دسر دو رنگ شیره ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

شیره ی انگور ………….. 1 لیوان(یا شیره ی توت)
آب ……………………… 3 لیوان
آرد ……………………… 3 قاشق غذاخوری پُر
کره …………………….. 50 گرم
.
مواد لازم کِرِم شیری :
شیر …………………….. 3 لیوان
شکر ……………………. 1 لیوان سرخالی
آرد ……………………… 1 قاشق غذاخوری پُر
نشاسته ………………….. 1 قاشق غذاخوری پُر
وانیل ……………………. 1 قاشق چای خوری
کره …………………….. 50 گرم

طرز تهیه

برای تهیه ی سس شیره ای این شیرینی ، آرد ، آب و شیره ی انگور یا توت را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا کاملا یکدست شود سپس ظرف را روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم تا بجوشد و به آرامی قوام پیدا کند. وقتی سس، قوام آمد، کره را اضافه کرده و هم می زنیم تا همه ی مواد به خوبی با هم مخلوط شده و یکدست شود و ظرف را از روی شعله ی اجاق برمی داریم. برای تهیه ی سس شیری، در ظرف مناسب دیگری، شیر ، شکر ، آرد ، نشاسته و وانیل را به خوبی با هم مخلوط کرده و هم می زنیم و ظرف را روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم تا سس بجوشد و قوام پیدا کند سپس کره را اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم و ظرف را از روی شعله ی اجاق برمی داریم. یک ظرف شیشه ای مناسب را در نظر گرفته و به وسیله ی یک ملاقه ابتدا یک پیمانه از سس شیره ای را کف ظرف ریخته سپس یک ملاقه از کرم شیری را روی آن می ریزیم و دوباره یک ملاقه از کرم شیره ای را روی مواد ریخته و به همین ترتیب تا تمام شدن همه ی مواد ادامه می دهیم سپس اجازه می دهیم مواد با محیط هم دما شود سپس آن را به مدت حداقل 4 تا 5 ساعت درون یخچال قرار می دهیم. ظرف را از یخچال خارج کرده و درون یک سینی برمی گردانیم و برش می زنیم و روی برش ها را به دلخواه با پودر پسته ، گردو یا فندق تزیین کرده و سرو می کنیم.
.
شیرینانه ی 1: برای لذیذتر شدن این دسر، بهتر است یک روز قبل از استفاده، آن را تهیه کرده و در یخچال قرار دهیم.
شیرینانه ی 2: می توانیم به جای شیره از آب آلبالو استفاده کنیم.
شیرینانه ی 3: میزان شکر بسته به ذائقه مان، قابل تغییر است
طرز تهیه دسر دو رنگ شیره ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی