آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی نِوزینه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی نِوزینه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

کره ی ذوب شده …………… 1 لیوان
روغن مایع ………………….. 1 لیوان
شیر ………………………….. 1 لیوان
مغز بادام یا گردو …………… 1 لیوان(خرد شده)
ارده ………………………….. نصف فنجان
آرد ……………………………. حدود 4 تا 5 لیوان
.
مواد لازم شربت نوزینه :
شکر ………………………….. دو و نیم لیوان
آب ……………………………. 3 لیوان
شیره ی انگور ……………….. نصف فنجان

طرز تهیه

برای تهیه ی شربت این شیرینی، آب و شکر را در ظرفی با هم مخلوط کرده و روی شعله ی اجاق قرار می دهیم تا به جوش آید سپس شعله ی اجاق را متوسط کرده و اجازه می دهیم شربت به مدت 15 دقیقه به آرامی بجوشد و قوام پیدا کند سپس شربت را از روی شعله ی اجاق برمی داریم و شیره ی انگور را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم شربت خنک شود.
کره ی ذوب شده، روغن مایع، شیر و ارده را در ظرف گود مناسبی ریخته و با هم مخلوط می کنیم سپس مغز بادام یا گردو ی خرد شده را به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم سپس آرد را کم کم اضافه کرده و ورز می دهیم. خمیر را کف یک قالب به طول 30 و عرض 20 سانتی متر که داخل آن را چرب کردیم، می ریزیم و با فشار دست تا جایی که امکان دارد خمیر را کاملا کف قالب پهن و فشرده و صاف می کنیم. قالب را به مدت یک و نیم ساعت در فری که از قبل با دمای 140 تا 150 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا نوزینه به آرامی بپزد سپس قالب را از فر خارج کرده و بعد از این که کمی از حرارت شیرینی کم شد، شربت خنک را روی تمام سطح شیرینی درون قالب می ریزیم سپس اجازه می دهیم تا شربت کاملا جذب شیرینی شود. شیرینی نوزینه را برش زده و سرو می کنیم.
.
شیرینانه: می توانیم خمیر این شیرینی را بدون اضافه کردن مغز گردو یا بادام تهیه کنیم و همه مراحل را مانند دستور انجام دهیم و در آخر مغز بادام یا گردوی خرد شده را روی سطح خمیرِ درونِ قالب بریزیم و آن ها را کمی روی خمیر فشار دهیم و بقیه ی مراحل را مطابق دستور انجام دهیم
طرز تهیه شیرینی نِوزینه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی