آموزش طرز تهیه کیک سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
تخم مرغ …………………… 2 عدد
شیر …………………………. 1 فنجان
روغن مایع …………………. 1 فنجان
پودر شکر ………………….. 1 فنجان
وانیل ……………………….. 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ……………….. 1 قاشق مرباخوری
آرد …………………………… حدود سه و نیم فنجان
کشمش ……………………… 2 قاشق غذاخوری(اختیاری)
پودر دارچین ……………….. 1 قاشق چای خوری(اختیاری)
.
مواد لازم سس کیک:
پنیر ماسکارپونه …………… 400 گرم(یا پنیر لبنه بدون نمک)
تخم مرغ …………………… 2 عدد
پودر شکر ………………….. 1 فنجان
وانیل ……………………….. 1 قاشق چای خوری
رنده ی پوست لیموترش ….. 1 لیموترش تازه
سیب ………………………… 2 یا 3 عدد
طرز تهیه
برای تهیه ی سس کیک تخم_مرغ ها، پودر شکر ، وانیل ، پنیر ماسکارپونه یا لبنه و رنده ی پوست یک عدد لیموترش تازه را درون ظرف مناسبی ریخته و به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا سس یکدستی حاصل شود. سیب ها را پوست کنده و از وسط نصف می کنیم و هسته های آن را جدا کرده و نازک برش می زنیم. برش های سیب را درون ظرفی ریخته و روی آن ها لیموترش تازه می چکانیم تا سیاه نشود. برای تهیه ی خمیر کیک، در ظرف گود مناسبی تخم مرغ ها، وانیل و پودر شکر را ریخته و به وسیله ی همزن برقی خوب می زنیم تا اسفنجی شود. روغن مایع و شیر را اضافه کرده و دوباره همه ی مواد را با هم می زنیم تا مخلوط شود و در آخر پودر دارچین را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. آرد و بیکینگ پودر را در ظرف دیگری با هم مخلوط کرد و الک می کنیم. آرد را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم می زنیم. در آخر کشمش را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم و خمیر را درون قالب کیک که داخل آن را چرب کرده ایم می ریزیم. سس کیک را روی خمیر به صورت یکدست می ریزیم و برش های سیب را روی آن می چینیم. قالب را به مدت 45 تا 50 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 190 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم قرار می دهیم سپس قالب را از فر خارج کرده و بعد از این که کیک کاملا خنک شد، از قالب خارج کرده و روی آن را با پودر شکر و دارچین تزیین کرده و سرو می کنیم.
.
شیرینانه: اندازه ی فنجان اندازه گیری 125 میلی لیتر و قطر قالب مورد استفاده، 26 سانتی متر می باشد.
.
تن تون سالم، دل تون شاد و سفره تون پر برکت
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه