آموزش طرز تهیه شیرینی بادامی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کره یا مارگارین …………. 250 گرم(هم دما با اتاق)
روغن مایع ………………. 1 فنجان
تخم مرغ ………………… 2 عدد
بیکینگ پودر …………….. 2 قاشق چای خوری
نشاسته ی گندم …………. 1 لیوان
مغز بادام یا قندق ………. 1 فنجان(ریز خرد شده)
آرد ………………………… سه و نیم لیوان
ایرمیک …………………… 1 لیوان(اختیاری)
.
مواد لازم شربت شیرینی
آب ………………………… سه و نیم لیوان
شکر ………………………. سه و نیم لیوان
آب لیموترش تازه ……….. چند قطره
طرز تهیه
کره یا مارگارین هم دما با اتاق را در ظرف گود مناسبی می ریزیم.روغن مایع، تخم_مرغ ، مغز بادام یا فندق ریز خرد شده، آرد ، نشاسته و بیکینگ پودر. را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و ورز می ددهیم. ایرمییک را روی میز کار می ریزیم. از خمیر تکه هایی جدا کرده و رول می کنیم و خمیر رول شده را در ایرمیک می غلتانیم و کمی فشار می دهیم تا تمام اطراف آن به ایرمیک آغشته شود سپس رولِ خمیر را برش هایی به طول دو بند انگشت می زنیم و به صورت ایستاده در سینی فر که کف آن را چرب کرده ایم، می چینیم و روی آن را به وسیله ی یک چنگال کمی فشار می دهیم تا طرح دار شود(اختیاری)، این کار را با تمام خمیر انجام می دهیم. سینی فر را به مدت حدود 30 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا بپزد و طلایی شود سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شود. برای تهیه شربت شیرینی، آب و شکر را درون قابلمه ای ریخته و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم. بعد از این که به جوش آمد اجازه می دهیم حدود 10 دقیقه به آرامی بجوشد تا قوام پیدا کند سپس چند قطره آبِ لیموترش تازه را اضافه کرده و از روی اجاق برمی داریم و اجازه می دهیم کمی از حرارت بیفتد سپس شربت را روی شیرینی های خنک می ریزیم و اجازه می دهیم چند ساعت بماند تا شربت کاملا به خورد شیرینی ها برود. روی شیرینی ها را با پودر پسته یا خلال بادام تزیین کرده و سرو می کنیم.
.
شیرینانه: در مورد ایرمیک در پست های قبلی همین پیج، توضیح داده شده است و برای کسب اطلاعات بیش تر و کامل تر لطفا گوگل بفرمایید.
تن تون سالم، دل تون شاد و سفره تون پر برکت.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه