آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان ساندویچی خانگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان ساندویچی خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

شیر ولرم …………………… 2 لیوان
روغن مایع …………………. 1 لیوان
تخم مرغ …………………… 2 عدد
شکر …………………………. 2 قاشق غذاخوری
نمک …………………………. 1 قاشق مربا خوری
خمیرمایه …………………… 1 قاشق غذاخوری
آرد …………………………… به مقدار لازم
.
مواد لازم روی خمیر:
زرده ی تخم مرغ …………… 2 عدد
شیر ………………………….. 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

خمیرمایه را در ظرف گود مناسبی می ریزیم و شکر و شیر ولرم را به آن اضافه کرده و هم می زنیم و اجازه می دهیم به مدت 5 دقیقه بماند سپس تخم_مرغ ها، نمک و روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. آرد را کم کم به مخلوط اضافه کرده، هم می زنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود که به دست نمی چسبد. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت استراحت کند. از خمیرِ عمل آمده تکه هایی به اندازه ی دلخواه جدا کرده و با دست آن را به شکل نون ساندویچ درمی آوریم و در سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی گذاشته ایم، قرار می دهیم. زرده ی تخم مرغ و شیر را در ظرفی به خوبی با هم مخلوط کرده و سطح خمیرها را با آن می پوشانیم. به وسیله ی یک چاقوی تیز روی خمیرها برش هایِ سطحیِ موربی ایجاد می کنیم و اجازه می دهیم خمیرها به مدت نیم ساعت دیگر درون سینی فر استراحت کند سپس سینی فر را درون فری که ازقبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم.تا نان ها بپزد و روی آن ها طلایی شود.
.
تن تون سالم، دل تون شاد و سفره تون پر برکت.
.
طرز تهیه نان ساندویچی خانگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی