آموزش طرز تهیه تارت کدو_حلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پودر زنجبیل ………………. نصف قاشق مرباخوری
پودر دارچین ………………. نصف قاشق مرباخوری
کره ………………………….. یک و نیم قاشق غذاخوری
بیسکویت ساقه طلایی …… 225 گرم
.
مواد لازم سس کدو حلوایی:
کدوحلوایی ………………… 500 گرم
شکر ………………………… 1 لیوان
خامه……………………………….. 200 گرم
زرده ی تخم مرغ …………. 2 عدد
نمک ………………………… نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه
کدوحلوایی را پوست کنده و خرد می کنیم و به همراه شکر می پزیم طوری که کدو حلواییِ پخته، آبدار نباشد و اگر آب داشت، آن را آبکش می کنیم. بیسکویت های ساقه_طلایی ( دایجستیو ) را به همراه کره ، پودر زنجبیل و دارچین در غذاساز ریخته و کاملا میکس می کنیم. خمیر بیسکویت را درون قالب تارت ریخته و با دست، خوب فشار می دهیم تا خمیر بیسکویتی کف قالب تارت کاملا منسجم و یکپارچه شود. قالب تارت را درون سینی فر قرار می دهیم و سینی را به مدت 15 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 175 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شود. برای تهیه ی کرم ِ تارت، کدو حلوایی پخته را درون غذاساز ریخته و زرده ی تخم_مرغ ها، خامه و نمک را به آن اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط و میکس می کنیم تا سس یکدستی حاصل شود. پوره ی کدو حلوایی را روی پایه ی تارت که خنک شده، می ریزیم و دوباره به مدت 30 تا 35 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 175 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم به مدت 4 تا 5 ساعت استراحت کند سپس سرو می کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه