آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه سیمیت آلمانی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سیمیت آلمانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

آب ولرم …………… 150 میلی لیتر
شیر ولرم ………….. 150 میلی لیتر
خمیرمایه …………. 1 قاشق غذاخوری
شکر ……………….. 1 قاشق چای خوری
نمک ……………….. یک و نیم قاشق چای خوری
آرد …………………. 600 گرم
کره ………………… 40 گرم(هم دما با اتاق)
.
مواد لازم برای جوشاندن خمیر:
آب ………………… 2 لیتر
جوش شیرین ……. 100 گرم
.
مواد لازم روی بریتزل :
نمک دریای دانه ….. به مقدار دلخواه
کره ………………… به مقدار دلخواه

طرز تهیه

آب و شیر ولرم را در ظرف گود مناسبی ریخته و شکر و خمیرمایه را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد از 10 دقیقه کره ، نمک و آرد را اضافه می کنیم و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت استراحت کند تا عمل بیاید. دو لیتر آب را به همراه جوش شیرین درون قابلمه ی مناسبی ریخته و روی شعله ی اجاق قرار می دهیم تا به جوش آید و شروع به قُل قُل کردن کند. در این حین خمیر عمل آمده را به تکه هایی به اندازه ی 80 گرم تقسیم کرده و چونه می زنیم. هر چونه ی خمیر را رول کرده و مانند تصویر ، شکل می دهیم. این کار را با تمام چونه های خمیر انجام می دهیم. خمیرهای شکل داده شد را به مدت 15 ثانیه درون محلول آب و جوش شیرینِ در حال جوش قرار می دهیم طوری که دو طرفِ آن آبپز شود سپس از آب جوش خارج کرده و در سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی انداخته ایم، قرار می دهیم. این کار را برای تمام خمیرهای چوب_شور آلمانی انجام می دهیم و آن ها را کنار هم در سینی فر می چینیم و روی آن ها دانه ی نمک دریا می پاشیم و سینی فر را به مدت 10 تا 15 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا بریتزل ها آماده شده و روی آن ها طلایی شود سپس از فر خارج کرده و در صورت دلخواه روی آن ها را به کره، آغشته می کنیم.
طرز تهیه سیمیت آلمانی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی