آموزش طرز تهیه گراتن گل کلم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
- تخم مرغ ………… 2 عدد
- شیر ………………. 1 لیوان
- ماست ……………. 1 لیوان
- روغن مایع ………. نصف لیوان
- گل کلم …………… 1 عدد کوچک
- کلم بروکلی ……… 1 عد کوچک
- آرد ……………….. 4 قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر ……. 1 قاشق چای خوری
- جعفری تازه …….. 1 فنجان(خرد شده)
- شوید تازه ………. 1 فنجان(خرد شده)
- نمک ……………… 2 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه ………. 1 قاشق چای خوری
- زیره ……………… 1 قاشق چای خوری
- پنیر چدار ……….. به مقدار دلخواه
طرز تهیه
گلِ کلم و کلم بروکلی را شسته و به قطعات کوچک تقسیم میکنیم سپس آن ها را با بخار یا درون آبِ جوش ، نیم پز کرده و در سبدی می ریزیم. در ظرف گود مناسبی، تخم مرغ ها، شیر ، ماست و روغن مایع را به هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم سپس بیکینگ پودر، آرد، جعفری و شوید تازه ی خرد شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا سس یکدستی حاصل شود سپس گل کلم و.کلم بروکلی نیم پز شده را به سس اضافه کرده و به آرامی با سس مخلوط می کنیم تا کاملا به سس آغشته شود.
مخلوط کلم ها و سس را درون قالب مورد نظر که داخل آن را چرب کرده ایم می ریزیم و درون فری که از قبل با دمای 190 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا بپزد و روی آن طلایی شود سپس از فر خارج کرده و پنیر چدار رنده شده را روی تمام سطح گراتن میریزیم و دوباره قالب را درون فر قرار می دهیم تا پنیر ذوب و طلایی شود سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کمی استراحت کند و بعد روی آن را با کمی جعفری خرد شده تزیین کرده و سرو می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه