آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک اسفناج ( ایده های یلدا یی)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک اسفناج ( ایده های یلدا یی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم خمیر

تخم مرغ …………….. 3 عدد
شکر ………………….. 1 لیوان
پوره ی اسفناج ……… 1 لیوان
روغن مایع ……‌…….. نصف لیوان
وانیل ………………… 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ………… 1 قاشق چای خوری
آرد ……………………. دو و نیم لیوان
شکلات چیپسی …….. به مقدار لازم(در نقش تخمه ی هندوانه )
.
مواد لازم کرم کیک:
.شیر …………………. 3 لیوان
آرد …………………… 3 قاشق غذاخوری
شکر …………………. 1 فنجان
کره ………………….. 1 قاشق غذاخوری
.
مواد لازم سس قرمز روی کیک:
آب انار ……………… 1 فنجان
آب …………………… 1 فنجان(در صورت خیلی قرمز بودن آب انار وگرنه آن را با آب انار جایگزین می کنیم.)
شکر ………………… 1 قاشق غذاخوری
نشاسته …………….. 1 قاشق غذاخوری پُر

طرز تهیه

برای تهیه ی پوره ی اسفناج، برگ های اسفناج را جدا کرده و می شوییم و در آب جوش می پزیم و بلافاصله از آب جوش خارج کرده و به آب سرد منتقل می کنیم تا رنگ سبز آن ها کاملا حفظ شود. وقتی کاملا خنک شد، آبکش کرده و بعد از این که آب اضافه ی آن گرفته شد، آن ها را درون غذاساز ریخته و پوره می کنیم. در ظرف گود مناسبی، تخم_مرغ ها و شکر را به خوبی به وسیله ی همزن برقی با هم می زنیم سپس پوره_اسفناج ، روغن مایع و وانیل را به آن اضافه کرده وهمه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده را به آن اضافه کرده و همه ی مواد را با هم مخلوط می کنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را درون قالب تارت که داخل آن را چرب و آردپاشی کرده ایم می ریزیم. اندازه ی قالب باید طوری باشد که بعد از ریختن خمیر داخل آن، کمی از سر قالب خالی باشد تا کیک بتواند پف کند اگر قالب مان کوچک بود، به اندازه ی گفته شده، خمیر داخل آن می ریزیم و بقیه ی خمیر را درون قالب دیگری می پزیم. قالب را درون سینی فر قرار می دهیم و درون سینی فر را آب می ریزیم طوری که قالب تارت، تا نصفه درونِ آب باشد.(با این کار رنگِ سبز کیک حفظ می شود و کیک برشته و طلایی نمی شود.) سینی فر را درون فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا کیک بپزد سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم، کیک خنک شود و از قالب خارج می کنیم. برای تهیه ی کرمِ سفید کیک هندوانه‌ای ، شیر ،آرد و شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا به جوش آید سپس شعله را کم می کنیم و اجازه می دهیم کرم به آرامی بپزد تا غلیظ شده و قوام مناسب پیدا کند سپس از روی شعله ی اجاق برمی داریم و کره را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست و خنک شود، کرم را روی تمام سطح کیک پخش می کنیم. برای تهیه ی سس قرمز کیک، آب انار ،آب، شکر و نشاسته را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس روی شعله ی کم اجاق قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا سس غلیظ شود. سس را از روی شعله ی اجاق برداشته، مرتب هم می زنیم تا خنک شود سپس مانند تصویر آن را روی سطح کیک، می ریزیم طوری که دور آن یک نوار سفید از لایه ی قبلی باقی بماند. شکلات چیپسی را به شکل هسته های هندوانه روی کیک می چینیم و اجازه می دهیم کیک چند ساعت در یخچال بماند سپس برش زده و سرو می کنیم
طرز تهیه کیک اسفناج ( ایده های یلدا یی)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی