آموزش طرز تهیه کیک انار ( ایده های یلدا یی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ ………………………….. 5 عدد(همدما با اتاق)
شکر ………………………………… 1 لیوان
روغن مایع ………………………… 2 قاشق سوپخوری
نمک ………………………………… نوک قاشق چایخوری
نشاسته ……………………………. 1 فنجان قهوهخوری
وانیل ……………………………….. 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ……………………….. 1 قاشق چایخوری
آرد …………………………………… 1 لیوان
پودر کاکائو …………………………. 4 قاشق غذاخوری
.
مواد لازم کرم کیک:
پودر کِرِم اولهی توتفرنگی ………. 2 بسته(هشتگ cremeole را ملاحظه بفرمایید.)
شیر …………………………………. 4 لیوان
پودر کرم شانتی …………………… 1 بسته(هشتگ kremsanti را ملاحظه بفرمایید.)
.
مواد لازم روی کیک:
انار دون شده ……………………… 1 کاسه(به مقدار دلخواه)
ژله ی انار ………………………….. 1 بسته(یا توت فرنگی)
طرز تهیه
زرده و سفیده ی تخم_مرغ ها را جدا می کنیم. زرده های تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی به وسیله ی همزن برقی به خوبی می زنیم تا قوام کرم مانند پیدا کند. در ظرف دیگری سفیده های تخم مرغ را به همراه نمک، با همزن برقی به مدت حدود 6 تا 7 دقیقه می زنیم تا کاملا سبک و اسفنجی شود طوری که وقتی ظرف حاوی سفیده های زده شده را برمی گردانیم، سفیده های اسفنجی، از آن نریزد. در ظرف مناسب دیگری آرد ، نشاسته ، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم الک می کنیم. نصفه مخلوط آرد را به مخلوط زرده ی تخم مرغ اضافه کرده و به وسیله ی همزن دستی یا لیسک به آرامی همه ی مواد را با هم مخلوط کرده و آرد را به خورد زرده ی تخم مرغ می دهیم سپس روغن مایع را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. بقیه ی مخلوط آرد را اضافه کرده و هم می زنیم سپس سفیده ی تخم مرغ زده شده را به خمیر اضافه می کنیم و به وسیله ی لیسک به آرامی و به صورت دورانی همه ی مواد را با هم مخلوط می کنیم. خمیر کیک_اسفنجی را درون قالب کمربندی که فقط کف آن را یک لایه کاغذ روغنی قرار داده ایم می ریزیم. قالب را درون فری که از قبل با دمای حدود 170 تا 180 درجه ی سانتی گراد، روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا کیک بپزد سپس قالب را از فر خارج کرده و بعد از این که کیک خنک شد، آن را از قالب خارج می کنیم و آن را از وسط نصف می کنیم تا دو لایه کیک داشته باشیم. لایه ی زیرین کیک را دوباره درون قالب کمربندی قرار می دهیم. برای تهیه ی کرم کیک، شیر در درون ظرف گود مناسبی می ریزیم سپس کرم_اوله را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست شود و بعد پودر کرم_شانتی را به آن اضافه کرده و به وسیله ی همزن برقی می زنیم تا قوام خامه ای پیدا کند. تمام سطح کیکی که درون قالب قرار دادیم را با خامه می پوشانیم(مانند تصویر) و به آرامی با یک قاشق روی خامه را صاف می کنیم سپس لایه ی دیگر کیک را به آرامی روی آن قرار می دهیم و کیک را با قالب، درون یخچال می گذاریم. برای تهیه ی لایه ی روی کیک، ژله ی انار یا توت فرنگی را با توجه به دستور روی بسته ی آن، آماده می کنیم و بعد از این که مایه ی ژله کمی خنک شد، انارهای دون شده را به آن اضافه کرده و تمام سطح کیک را با ژله ی انار آماده شده(میزان آماده بودن ژله طوری باشد که نه انقدر شل باشد که بریزد و نه انقدر سفت که به راحتی شکل نگیرد) می پوشانیم. کیک را به مدت یک شب، درون یخچال قرار می دهیم سپس برش زده و سرو می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه