آموزش طرز تهیه نان_شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شیر ولرم …………………. 2 لیوان
ماست …………………….. 2 لیوان
روغن مایع ……………….. 2 لیوان
تخم مرغ …………………. 2 عدد
سفیده ی تخم مرغ ……… 2 عدد(زرده ها را برای رومال خمیر نگه می داریم)
نمک ……………………….. 1 قاشق غذاخوری
شکر ……………………….. 2 قاشق غذاخوری
خمیرمایه ی مرطوب ……. 1 عدد(در صورت عدم دسترسی به خمیرمایه ی مرطوب، 2 قاشق مرباخوری خمیرمایه ی معمولی استفاده شود)
آرد ………………………… به مقدار لازم(حدود یک و نیم کیلوگرم)
کره ……………………….. 2 قاشق غذاخوری
نوتلا ……………………… به مقدار لازم
طرز تهیه
شیر ولرم، ماست ، روغن مایع، تخم_مرغ ها و سفیده های تخم مرغ را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط می کنیم. خمیرمایه را اضافه می کنیم. در صورت استفاده از خمیرمایه ی مرطوب، آن را کاملا در مخلوط مایعات حل می کنیم و اگر از خمیرمایه ی خشک استفاده می کنیم، آن را اضافه کرده و بعد از حدود ده دقیقه، کره ی هم دما با محیط و مخلوط آرد ، شکر و نمک را کم کم و با دقت اضافه می کنیم، مخلوط کرده و ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود که به دست نمی چسبد. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم استراحت کند تا خمیر عمل بیاید و حجم آن دو برابر شود. از خمیر عمل آمده، تکه های مساوی جدا کرده و با دست آن را باز می کنیم و وسط خمیر مقداری نوتلا یا هر شکلات صبحانه ی دیگری قرار می دهیم و خمیر را می بندیم و کف دست گرد می کنیم و در قالبی که داخل آن را چرب کرده ایم، قرار می دهیم. به این ترتیب تکه های خمیر را آماده کرده و کنار هم می چینیم. روی قالب را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت نیم ساعت استراحت کند سپس تمام سطح خمیر را به زرده ی تخم مرغ آغشته کرده و قالب را درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا نان شکلاتی بپزد و روی آن کاملا طلایی شود سپس از فر خارج کرده و سرو می کنیم.
.
شیرینانه ی1: برای افزایش کیفیت خمیر، بهتر است که همه ی مواد مورد استفاده، هم دما با محیط باشد.
شیرینانه ی2: با مقادیر گفته شده در دستور، به اندازه ی دو قالب(قالب مورد استفاده در ویدئو )، نون خواهیم داشت.
شیرینانه ی3: می توانیم به جای نوتلا یا شکلات، از انواع پنیر دلخواه، مایه ی سیب_زمینی و یا مایه ی گوشتی استفاده کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه