آموزش طرز تهیه چلمه_کباب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
مرغ محلی …………….. 1 عدد
مغز گردو ………………. 400 گرم
پیاز بنفش ……………… 4 عدد
رب آلوچه ………………. 2 قاشق غذاخوری + مقداری برای مارینه کردن تکههای مرغ
کره ……………………… 3 قاشق غذاخوری
آب ………………………. 1 لیوان
نمک …………………….. به مقدار لازم
فلفل سیاه ……………… به مقدار دلخواه
.
مواد لازم پلو :
برنج …………………….. 4 پیمانه
آب ………………………. به مقدار لازم
نمک …………………….. به مقدار لازم
زعفران …………………. به مقدار لازم
.
مواد لازم ته_دیگ :
آرد ………………………. 1 لیوان
ماست ………………….. 2 قاشق غذاخوری
کره ……………………… 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ ………………. 1 عدد
نمک …………………….. به مقدار لازم
طرز تهیه
تمام تکههای مرغ را به نمک ، فلفل_سیاه و رب آلوچه آغشته کرده و در ظرف مناسبی میریزیم و درِ ظرف را گذاشته و به مدت 1تا 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مرغها مزه_دار شود. مغز گردو و پیاز ها را به صورت جداگانه چرخ میکنیم. پیازهای چرخ کرده را در صافی ریخته و آبِ اضافهی آن را میگیریم. گردو و پیاز چرخ کرده را درون ظرف مناسبی ریخته و رب_آلوچه ، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود سپس تکههای مرغ مارینه شده و آب و کره را به آن اضافه کرده و ظرف را روی شعله ی اجاق قرار میدهیم تا به جوش آید سپس شعلهی اجاق را کم میکنیم و اجازه میدهیم خورش به آرامی بپزد تا جا افتاده و به روغن بیفتد. برای تهیهی پلو ی زعفرانی ، آب و نمک را در قابلمهی مناسبی ریخته و روی شعلهی اجاق قرار میدهیم تا به جوش آید سپس برنجِ از قبل شسته شده را به آب در حال جوش اضافه کرده و با توجه به نوع و جنس برنج، آن را آبکش میکنیم. برای تهیهی خمیر تهدیگ، در ظرف مناسبی تخم_مرغ ، ماست ، نمک و کرهی نرم را به خوبی با هم میزنیم تا یکدست شود و آرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم سپس خمیر آماده شده را کف قابلمهای که میخواهیم برنج را در آن دم کنیم و کف آن مقداری روغن مایع ریختهایم، می ریزیم. برنج آبکش شده را روی خمیر تهدیگ ریخته و مقدارب روغن اضافه میکنیم. زعفران دم شده را روی سطح برنج ریخته و برنج را به مدت یک ساعت، دم میکنیم. پلو ، تهدیگ و خورشت را به صورت دلخواه در ظرف میکشیم و سرو میکنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه