آموزش طرز تهیه پودینگ شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم پودینگ
مواد لازم پودینگ:
شکر ………………. 1 فنجان
نشاستهی ذرت ….. 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ………. 2 قاشق غذاخوری
شیر ……………….. یک و نیم لیوان
خامه ………………. 1 فنجان
تخممرغ ………….. 2 عدد
شکلات تختهای ….. 120 گرم(رنده شده)
وانیل ……………… 1قاشق چایخوری
کره ………………… 20 گرم
نمک ……………….. نوک قاشق چایخوری
.
مواد لازم تزیین پودینگ:
پودر شکر …………. 1 قاشق غذاخوری
انبه ………………… به مقدار دلخواه(تکههای کوچک)
طرز تهیه
شکر ، نشاسته ی ذرت ، پودر کاکائو ، وانیل و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده سپس شیر ، خامه و تخم_مرغ ها را اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود. ظرف را روی شعله ی متوسط اجاق قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا پودینگ شروع به جوشیدن کند، اجازه میدهیم پودینگ روی شعله به آرامی بپزد تا غلیظ شده و قوام بیاید سپس ظرف را از روی شعله ی اجاق برمیداریم و کره و شکلات تختهای رنده شده را به آن اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا کره و شکلات در پودینگ ذوب شده و یکدست شود. ظرف پودینگ را روی یک کاسهی پُر از آب و یخ قرار میدهیم و تا خنک شدنِ کاملِ پودینگ، آن را مدام هم میزنیم. وقتی پودینگ کاملا خنک شد، روی آن را با سلفون میپوشانیم و به مدت 40 دقیقه، درون فریزر قرار میدهیم سپس پودینگ را از فریزر خارج کرده و در ظرفهای مورد نظر میکشیم و روی آن را با پودر شکر و تکههای انبه تزیین کرده و سرو میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه