آموزش طرز تهیه سالاد_کلم_قرمز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کلم قرمز ……………………………. 1 عدد متوسط(حدود 1 کیلوگرم)
مخلوط ریحان، نعناع، جعفری …….. 1 لیوان(خرد شده)
سیب قرمز ………………………… 2 یا 3 عدد
خرمای بدون هسته ………………… 15 عدد
مغز گردو …………………………… 100 گرم(خرد شده)
.
مواد لازم سس سالاد کلم قرمز :
کرنبری ……………………………… 100 گرم
سس خردل دیژون …………………. 1 قاشق غذاخوری
عسل ………………………………… 1 قاشق چایخوری
پیاز قرمز ……………………………. نصف پیاز
روغن زیتون ………………………… 100 میلیلیتر
نمک …………………………………. به مقدار لازم
فلفلسیاه …………………………… به مقدار دلخواه
طرز تهیه
ابتدا برای تهیهی سس_کرن_بری ، کرن_بری های تازه ، سس_خردل دیژون ، عسل ، پیاز_قرمز خرد شده، روغن_زیتون ، نمک و فلفل_سیاه را در بلندر ریخته و میکس میکنیم تا کاملا یکدست شود. مغز گردو ی خرد شده را روی شعله ی کم اجاق ، کمی تفت میدهیم. سیب های قرمز را شسته و هستههای آن را جدا کرده و آنها را به شکل ورقههای نازک برش میزنیم. خرما ها را ریز خرد میکنیم. کلم قرمز را ریز خرد کرده و با سس کرنبری، کاملا مخلوط میکنیم. مقداری از گردوی تفت داده شده و مخلوط سبزیجات ریحان ، نعناع و جعفری تازهی ریز خرد شده را برای تزیین سالاد نگه میداریم و بقیهی گردوی تفت داده شده، مخلوط سبزیجات، خرمای خرد شده و ورقههای سیب را به مخلوط کلم قرمز و سس اضافه کرده و به آرامی و خوب هم میزنیم. روی سالاد را تزیین کرده و سرو میکنیم.
.
شیرینانهی 1: میتوانیم در صورت عدم دسترسی به کرنبری از آب لیموترش تازه استفاده کنیم.
شیرینانهی 2: میتوانیم در صورت عدم دسترسی به سس خردل دیژون از سس خردل معمولی و یا سس مایونز استفاده کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه