آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان باگت

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان_باگت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

خمیرمایه‌ی مرطوب ……… 1 عدد(یا 2 قاشق غذاخوری خمیرمایه‌ی خشک)
آب ولرم …………………… 3 لیوان
شکر ……………………….. 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون ……………… 3 قاشق غذاخوری
نمک ………‌……………….. یک و نیم قاشق مرباخوری
آرد …………………………. حدود 1 کیلوگرم

طرز تهیه

آب ولرم را در یک ظرف گود مناسب ریخته، شکر و خمیرمایه را به آن اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. بعد از 10 دقیقه، نمک و روغن_زیتون را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم سپس آرد را کم‌کم و به صورت کنترل شده اضافه کرده، هم می‌زنیم و ورز می‌دهیم تا خمیر یکدستی حاصل شود که به دست نمی‌چسبد در آخر یک قاشق غذاخوری روغن مایع روی خمیر ریخته و آن را یک جا جمع می‌کنیم و روی خمیر را با پارچه‌ی تمیزی می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم خمیر به مدت یک ساعت استراحت کند تا عمل بیاید. خمیر عمل آمده را روی میز آردپاشی شده قرار می‌دهیم و آن را به 6 قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. هر قسمت را ابتدا با دست به شکل مستطیل یا بیضی کشیده، کمی باز می‌کنیم سپس خمیر را رول می‌کنیم و به این ترتیب هر 6 خمیر نون_باگت ها را آماده می‌کنیم. کاغذ روغنی را مانند ویدئو به صورت ردیف‌های مجزا آماده کرده و کف سینی فر قرار می‌دهیم و هر رول خمیر نون باگت را در یکی از ردیف‌های کاغذ روغنی قرار می‌دهیم. روی خمیرهای درون سینی فر را با پارچه‌ی تمیزی پوشانده و اجازه می‌دهیم خمیر به مدت 15 دقیقه استراحت کند سپس روی خمیرها را کمی آرد پاشیده و به وسیله‌ی یک چاقو، روی هر رول خمیر، شیارهای اریب ایجاد می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خمیرها به مدت 10 دقیقه‌ی دیگر به این حالت بماند. فر را از قبل با دمای 250 درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کرده‌ و یک ظرف پیرکس کوچک که داخل آن را با آب پر کرده‌ایم، کف فر قرار می‌دهیم سپس سینی فر را درون فر که از قبل روشن کرده‌ایم، قرار می‌دهیم تا نان‌ها بپزد و روی آن‌ها طلایی شود. وقتی نان‌ها را از فر خارج کردیم، روی آن‌ها را با یک دستمال تمیز مرطوب می‌پوشانیم و وقتی نان‌ها خنک شد، سرو می‌کنیم.
طرز تهیه نان_باگت

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی