آموزش طرز تهیه کرپ گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای کرپها:
2 پیمانه شیر
2 تخم مرغ
1/4 پیمانه یا 63 میلی لیتر روغن مایع
1/4 پیمانه یا 63 میلی لیتر آب
2 پیمانه آرد
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق مرباخوری شکر
–
برای سرخ کردن کرپها:
2 تخم مرغ
1/4 پیمانه یا 63 میلی لیتر شیر
آرد سوخاری یا کنجد
–
برای مواد گوشتی:
200 گرم گوشت چرخ کرده
1 پیاز متوسط
3 فلفل سبز یا یک عدد فلفل دلمه ای
جعفری خرد شده
1-2 عدد گوجه فرنگی رنده شده یا رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل سیاه و پرک فلفل قرمز
طرز تهیه
همه مواد کرپ رو مخلوط کنین و ملاقه ملاقه داخل تابه نسوز بدون روغن هر دو طرفشونو سرخ کنین.
برای مواد گوشتی،پیاز رو رنده کنین و با گوشت مخلوط کنین و با کمی کره بپزین بعد بقیه موادو اضافه کنین و اونقدر بپزین تا آبشو بکشه.
داخل کرپها مواد گوشتی بزارین و پنیر پیتزا -موزارلا یا کاشار بزارین و مثل ویدیو رول کنین و بعد ابتدا داخل مخلوط شیر و تخم مرغ که با چنگال کمی زدین بزارین بعد داخل آرد سوخاری یا کنجد بغلطونین و در کلی روغن سرخ کنین هر طرفشونو.
مثل عکسها یا هرطور دوس دارین سرو کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه