آموزش طرز تهیه گاناش شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
گاناش شکلاتی سیاه و سفید یکی از کرم های عالی و پرطرفدار برای روکش و کاور کردن و تزیین انواع کیک ، کاپ ، شکلات ، بیسکویت و … مورد استفاده قرار می گیرد. مخصوصا کسانی که عاشق شکلات هستند همیشه دوست دارند هر نوع کیکی که می پزند رویه آن را با یک لایه گاناش شکلاتی یا همون گنش شکلاتی تزیین و کاور کنند.
اما اگر تا به امروز گاناش شکلاتی درست نکردید و طرز تهیه آن را بلد نیستید نگران نباشید درست کردن گاناش شکلاتی کار بسیار آسان و ساده ای است و نیاز به تجربه و مهارت خاصی ندارد. مواد اصلی گاناش شکلاتی ، خامه ، شکلات تخته ای سیاه و سفید و کره می باشد.
مواد لازم:
شکلات تخته ای 250 گرم
خامه 200 گرم
کره 20 کرم
وانیل یک پنس
طرز تهیه
1. اگر شما هم مثل من از شکلات تخته ای استفاده می کنند ابتدا آن ها را در یک کاسه خرد می کنیم و کنار می گذاریم. سپس خامه ، کره و وانیل را داخل یک تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مرتب و آرام هم می زنیم تا در اثر حرارت ، خامه کم کم شل شود و کره هم ذوب شود. (باید از قبل کره را در بیرون از یخچال قرار بدهید تا با دمای محیط یکنواخت باشد)
2. وقتی محلول خامه و کره از کناره ها شروع به حباب زدن کرد سریع شکلات خرد شده را اضافه می کنیم و حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم و با لیسک شروع به هم زدن می کنیم تا شکلات با حرارتی که خامه دارد ذوب شود. در این مرحله باید با لیسک به صورت عمیق و سریع همه شکلات را به خوبی مخلوط کنیم و مطمئن شویم هیچ تکه شکلاتی ذوب نشده داخل مواد باقی نمانده است.
3. عمل هم زدن را تا وقتی که کرم شکلاتی مون روان و یکنواخت نشده ادامه می دهیم. بعد از یکنواخت شدن گاناش شکلاتی ما آماده است. و می توانید از آن برای روکش کردن و کاور کردن انوع کیک ، بیسکویت و شیرینی استفاده کنید.
4. اما اگر مثل من می خواهید گاناش شکلاتی فرم گرفته درست کنید باید با دور تند همزن برقی به مدت 5 دقیقه ، گاناش شکلاتی را هم بزنیم تا رد پره های همزن روی گاناش بیفته و فرم بگیرد. هم اکنون می توانید با استفاده از قیف و ماسوره و با توجه به ایده ای که در ذهن دارد رویه کیک یا دسر خود را تزیین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه