آموزش طرز تهیه کیک کدو حلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
کیک کدو حلوایی یکی از انواع کیک های خوشمزه و فصلی می باشد و طرفداران خاص خودش را دارد. در پخت این کیک به دلیل اینکه از کدو حلوایی استفاده می شود بسیار مقوی و مغذی می باشد و می توانید کیک کدو حلوایی را به همراه چایی داغ به عنوان یک عصرانه عالی در روزهای سرد پاییز و زمستان سرو کنید.
ما قبلا در بارونک طرز تهیه کیک اسفناج و کیک تولد خامه ای را منتشر کردیم و امروز هم دستور تهیه کیک کدو حلوایی مخصوص روزهای سرد سال را آماده کرده ایم که در ادامه مشاهده می کنید. برای کیک کدو حلوایی روش های پخت متفاوتی وجود دارد برای مثال برخی افراد کیک کدو حلوایی را بدون فر در قابلمه یا تابه و بر روی گاز درست می کنند و یا حتی برخی دیگر آن را با شیر و یا به همراه ماست و به صورت رژیمی درست می کنند.
مواد لازم:
آرد سه صفر 2 پیمانه
کدو حلوایی پخته و پوره شده 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک 1 پنس
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
گردو نگینی خرد شده به میزان لازم
طرز تهیه
1. برای این کیک به یک پیمانه کدو حلوایی پخته و پوره شده بدون آب نیاز داریم برای این کار حدود نیم کیلو کدو حلوایی را پوست می گیریم و پس از خرد کردن در یک قابلمه مناسب می ریزیم و بر روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. توجه کنید برای پخت کدو حلوایی وقتی آب قابلمه به طور کامل تبخیر شد کدو حلوایی ها را تا داغ است له و پوره می کنیم. (پوره کدو حلوایی باید بدون آب باشد وگرنه کیک خمیر خواهد شد)
2. بعد از آماده کردن و پختن کدو حلوایی ، فر را بر روشن می کنیم و بر روی درجه 175 سانتی گراد تنظیم می کنیم تا گرم شود. نکته دیگری هم که باید در پخت کیک کدو حلوایی رعایت کنید این است که باید همه مواد از قبل به دمای محیط رسیده باشند. برای شروع آرد را سه مرتبه الک می کنیم و آرد الک شده را همراه بیکینگ پودر ، نمک و جوش شیرین با همزن دستی مخلوط می کنیم و آن را کنار می گذاریم.
3. سپس در یک ظرف جدا تخم مرغ ، شکر و وانیل را باهم مخلوط می کنیم و با دور تند همزن هم می زنیم تا کرمی رنگ شود. و بعدش به ظرف تخم مرغ ، روغن اضافه می کنیم و به مدت دو دقیقه دیگر با دور تند همزن هم می زنیم و پس از آن پوره کدو حلوایی بدون آب را اضافه می کنیم و هم می زنیم و در انتها ظرف حاوی آرد را به آرامی و در سه مرحله اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم. گردو را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و در دومین و سومین مرحله اضافه کردن آرد ، گردو را هم اضافه می کنیم.
4. پس از آماده کردن مایه کیک ، کف قالبی را که برای پخت کدو حلویی در نظر گرفتیم چرب می کنیم و کمی هم آرد می پاشیم و سپس مایه کیک را داخل قالب ریخته و به مدت 45 تا 60 دقیقه داخل فر گرم شده می گذاریم بپزد. در این مدت خلال دندان را داخل کیک فرو ببرید اگر تمیز از کیک خارج شد کیک کدو حلوایی شما به طور کامل پخته است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه