آموزش طرز تهیه شیرینی نان خامه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
نون خامه ای از خوشمزه ترین و محبوب ترین شیرینی های خامه ای می باشد و طرفدارن بی شماری دارد. کمتر کسی پیدا می شود که عاشق شیرینی نون خامه ای نباشید و دست رد به سینه این شیرینی های خوشمزه بزند. در ابتدا شاید فکر کنید درست کردن شیرینی نان خامه ای به سبک قنادی فروشی ها در خانه بسیار مشکل باشد.
ولی در واقعیت اصلا این طور نیست و فقط کافی است یکبار دست به کار شوید و این شیرینی های نون خامه ای خوشمزه را در خانه درست کنید. مطمئنا بعدش همیشه از این نون خامه های خوشمزه درست خواهید کرد و از مهمان خود با این شیرینی های خوشمزه پذیرایی خواهید کرد.
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد 120 گرم
خامه قنادی نیم کیلو
شکر یک قاشق مرباخوری
وانیل مصف قاشق مرباخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
کره ۵۰ گرم
آب ۲۰۰ میلی لیتر
طرز تهیه
1. ابتدا همه مواد را از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسند. برای شروع در یک تابه مناسب کره را به همراه مقداری آب, روغن و شکر روی حرارت می گذاریم تا کره آب شود و شروع به جوش های زدن های ریز بکند. وقتی یک دو جوش ریز زد، آرد را اضافه می کنیم و تند تند هم می زنیم تا آرد مثل حلوا یک طرف ظرف جمع شود.
2. حالا خمیر شیرینی نون حامه ای را از روی حرارت برمی داریم و بازش می کنیم تا کاملا خنک شود. در این مدت زمان 4 تا تخم مرغ را در یک ظف مناسب می شکنیم و هم می زنیم تا زرده و سفیده تخم مرغ ها باهم مخلوط شود. بعد از اینکه خمیر خنک شد تخم مرغ ها را طی سه مرحله به خمیر اضافه می کنیم و با همزن هم می زنیم تا به خورد خمیر برود.
3. وقتی تخم مرغ ها به صورت کامل با خمیر مخلوط شد وانیل و و بکینگ پودر را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. سپس خمیر شیرینی نان خامه ای را توی قیف با ماسوره شکوفه یا بامیه می ریزیم. توجه کنید خمیر شیرینی نان خامه ای براق، چسبنده و کشدار می باشد.
4. در این مرحله کف سینی فر کاغذ روغنی می انداریم و مواد را با فاصله توی سینی می ریزیم و این کار را تا تمام شدن خمیر شیرینی نون خامه ای انجام می دهیم. پس از آن سینی را داخل فر با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه می گذاریم تا نون های خامه ای حجم شون سه برابر شود و رنگ شان تغییر کند. (فر گرم شده یعنی فری که از 15 دقیقه قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد داغ شده)
5. پس از اینکه شیرینی های نون خامه ای به خوبی پختند آن ها را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا کاملا سرد شوند. توجه کنید بافت نان خامه ای بعد از پخت، پوک و تو خالی می شود. حالا نوبت اضافه کردن خامه به داخل شیرینی های نان خامه ای است.
6. برای این کار خامه قنادی را توی میکسر می ریزیم و با دور تند به مدت یک ریع می زنیم تا فرم بگیرد. حالا خامه فرم گرفته را توی قیف می ریزیم و با ماسوره داخل شیرینی های نان خامه ای سرد شده می زنیم و بعد از تمام شدن کار، شیرینی های نون خامه ای را داخل یخچال نگهداری می کنیم. امیدواریم از خوردن این شیرنی های نان خامه ای خوشمزه لذت ببرید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه