طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
آماده سازی: 30 دقیقه
مواد لازم : برای 4 نفر
خامه زده شده ( در صورت تمايل): یك لیوان
قارچ خرد شده به شكل دلخواه :1 لیوان
پیاز تا حد ممكن ریز خرد شده: 1 عدد
كره :25 گرم (حدود یك چهارم كره های معمولی)
فلفل سياه:به میزان لازم
آرد سفید ( الك شده): 3 قاشق غذاخوری
عصاره مرغ: یك بسته كوچك
شیر پر چرب:4 لیوان
نمک: به میزان دلخواه
جعفري و گشنيز كاملا خرد شده( در صورت تمايل): مقداري
طرز تهیه :
1- پیازها در كره كمی سرخ كرده تا طلایی رنگ شود.
2-قارچ های خرد شده را به همراه ادویه به آن اضافه كرده تا زمانیكه طلایی رنگ شود سپس عصاره مرغ به همراه آرد را به مواد اضافه كرده هم بزنید.(سعی كنید در ظرف جدا مقداری از مواد را با آرد مخلوط كنید تا آرد شما گلوله نشود)
3-شیر را به مواد اضافه كرده و هم بزنید تا آرد در شیر حل شود سپس بگذارید مواد روی حرارت ملایم بماند تا زمانیكه كمی غلیظ شود.دقت كنید كه حرارت زیاد نباشد وگرنه قارچ ها آب میشوند و شكل زیبایی نخواهند داشت.
4-در آخر خامه زده شده را به مواد اضافه كرده هم بزنید.
5- در صورت تمايل مي توانيد مقداري جعفري و گشنيز خرد شده نيز به آن بيفزاييد.
6- سوپ را در ظرف ریخته روی آن را با قارچ خرد شده كه كمی تفت داده اید تزئین كنید.
گردآوري شده توسط گروه 7گنج
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه