آموزش طرز تهیه شیر برنج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
برنج ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
شیر ۸ لیوان
خامه نصف لیوان
گلاب به میزان لازم
پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه
در ابتدا بهتر است برنج را به خوبی بخیسانید. برای این منظور بهتر است برنج را از شب قبل بخیسانید. برای شروع پخت شیربرنج ابتدا برنج را به همراه ۳ لیوان آب داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا زمانی که فقط یک لیوان از آب باقی بماند و برنج به خوبی نرم شده باشد.
زمانی که فقط یک لیوان از آب باقی ماند شیر را به قابلمه اضافه می کنیم. بعد از اضافه کردن شیر اجازه می دهیم برنج کاملا مغز پخت شود و باز شود. پس از اینکه برنج کاملا باز شد شکر را در نصف لیوان آب جوش می ریزیم و خوب هم می زنیم تا کاملا شکر حل شد.
پس از اینکه شکر حل شد آنرا به شیر برنج اضافه می کنیم و مرتب شیر برنج را هم می زنیم تا شکر اگر کاملا حل نشده است در این قسمت کامل حل شود. ۱۰ دقیقه آخر گلاب را به شیر برنج اضافه می کنیم و همچنان آن را هم می زنیم تا ته نگیرد.
پس از اینکه گلاب را اضافه کردید ۱۰ دقیقه شیر برنج را هم بزنید سپس زیر آنرا خاموش کنید. البته اگر می خواهید خامه هم داخل شیر برنج اضافه کنید باید ۵ دقیقه قبل از خاموش کردن شعله خامه را به شیر برنج اضافه کنید.
برای اضافه کردن خامه مقداری از شیر برنج را داخل یک کاسه بریزید و خامه را به آن اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس مواد را داخل شیربرنج برگردانید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. پس از ۵ دقیقه زیر شیربرنج را خاموش کنید.
پس از خاموش کردن زیر شیر برنج یک دم کنی تمیز روی قابلمه می گذاریم و حدود ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا شیربرنج جا بیفتد. برای کشیدن شیربرنج عجله نکنید و بگذارید چند دقیقه کمی سرد شود سپس آن را در ظرف بکشید و با پودر پسته تزیین نمایید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه