آشپزي و شيريني پزي صبحانه

طرز تهیه بورک پنیر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بورک پنیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

مواد لازم
خمیر یوفکا به تعداد لازم
پنیر خامه ای ۳ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
شیر یک سوم لیوان
روغن یک سوم لیوان
کنجد سفید به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا پنیر را با پشت قاشق کاملا له کنید.
سپس جعفری را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
اکنون شیر، یک تخم مرغ و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید.
خمیر یوفکا بسیار نازک است و به راحتی پاره می‌شود، برای جلوگیری از پاره شدن خمیر، دو عدد از آن را روی یکدیگر قرار دهید و استفاده کنید. اگر از خمیر یوفکا مستطیلی استفاده می‌کنید، آن را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
خمیر را باز کرده و مقداری از مخلوط شیر و تخم مرغ را روی یک طرف آن پخش کنید تا کاملا به مواد آغشته شود. به این ترتیب خمیر کمی نرم می‌شود و رول کردن آن راحت‌تر خواهد بود.
مقدار از مخلوط پنیر و جعفری را در سمتی از خمیر یوفکا که به شیر و تخم مرغ آغشته شده، قرار دهید.
ابتدا دو طرف خمیر را روی مواد تا بزنید و سپس به آرامی مانند لقمه‌های نان و پنیر رول کنید.
اکنون یک عدد تخم مرغ دیگر را که داشتیم در ظرفی بشکنید و بهم بزنید تا یکدست شود.
مقداری از تخم مرغ را روی بورک‌ها بزنید و کمی کنجد روی آن بپاشید.
کف یک سینی فر را با مقدار کمی روغن چرب کنید و بورک‌ها را داخل آن بچینید.
سپس آن‌ها را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. فر را از چند دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

بورک پنیری آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

نکات

می‌توانید به جای جعفری از گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.

بورک را می‌توانید سرخ کنید، اما برای وعده صبحانه بهتر است از غذایی که چربی کمتری دارد استفاده کنید، از اینرو بورک پنیری را در فر تهیه کنید.

بورک پنیری را به همراه چایی سرو کنید و از صبحانه‌ای خوشمره لذت ببرید. این صبحانه به ویژه برای کودکانی که بد غذا هستند یا تمایل به خوردن صبحانه ندارند، مناسب است، زیرا به لطف وجود جعفری و شیر این بورک بوی مطبوعی دارد و هر فردی را به اشتها می‌آورد. البته همانطور که گفته شد، مواد میانی بورک می‌تواند شامل هر چیزی باشد، اما برای وعده صبحانه پنیر و جعفری یا پنیر و گوجه گزینه‌های مناسب‌تری خواهند بود. انواع دیگری از این غذا مانند بورک مرغ و بورک گوشت برای پیش غذا یا غذای اصلی مناسب هستند.
به جای روغن از کره ذوب شده نیز می توانید استفاده کنید.
تهیه خمیر یوفکا برای درست کردن بورک علاوه بر سخت بودن، به زمان زیادی نیز نیاز دارد. از اینرو بهتر است از خمیر یوفکا آماده استفاده کنید. بسته‌های خمیر یوفکا به صورت منجمد به فروش می‌رسند. برای استفاده از این خمیر، حدود یک الی دو ساعت آن را در دمای محیط قرار دهید، سپس به مقداری که نیاز دارید خمیر کنار بگذارید و مابقی را در کیسه فریزر قرار داده و در فریزر نگهداری کنید.
طرز تهیه بورک پنیر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی