آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه جوجه تندوری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه جوجه تندوری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

آب دو عدد لیمو ترش
۴ قاشق غذاخوری پاپریکا
۲ عدد پیاز قرمز خرد شده
۱۶ تکه ران مرغ بدون پوست
مقدار خیلی کمی روغن گیاهی

مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ :

۳۰۰ میلی لیتر ماست سون
یک تکه بزرگ زنجبیل که رنده کرده اید.
۴ حبه سیر له شده
۴/۳ قاشق غذا خوری ادویه گرم ماسالا
۴/۳ قاشق غذا خوری پودر زیره
۲/۱ قاشق غذا خوری پودر چیلی
۴/۱ قاشق غذاخوری زردچوبه

طرز تهیه

ابتدا در یک ظرف بزرگ آب لیمو ترش را بریزید، سپس پاپریکا و پیازهای قرمز خرد شده را اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید.

روی هر تکه مرغ را با چاقو ۳ برش ایجاد کنید و سپس تکه های مرغ را به مخلوطی که درست کرده اید آغشته کنید و برای ۱۰ دقیقه به حال خودشان بگذارید.

سپس تمام مواد اولیه مربوط به مزه دار کردن مرغ را با هم مخلوط کنید. مرغ ها را داخل این مواد بخوابانید تا مزه دار شوند. همه چیز را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس درب ظرف را بگذارید و حداقل برای یک ساعت مرغ ها را داخل مواد نگه دارید تا مزه مواد و ادویه به خرد مرغ برود؛ بهتر است از یک روز قبل مرغ ها را مزه دار کنید.

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید، تکه های مرغ را یکی یکی به ظرف مناسب که از قبل با کمی روغن چرب کرده اید منتقل کنید. تقریبا هر طرف از تکه های مرغ ۸ دقیقه زمان لازم دارند تا بپزند. پس از این که مطمئن شدید مرغ ها پخته اند آنها را از فر خارج کنید. غذا آماده است می توانید آن را با سالاد میل کنید، نوش جان!
طرز تهیه جوجه تندوری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی