آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه بال مرغ تایلندی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بال مرغ تایلندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1- بال یا هر قسمت دیگر از مرغ (۵۰۰ گرم)

۲- رب انار مَلس (۱ قاشق غذا خوری)

۳- روغن زیتون یا کنجد (دو قاشق غذاخوری)

۴- شکر (۱/۲ قاشق غذاخوری)

۵- سیر کوبیده شده ( ۱قاشق غذا خوری)

۶- نمک فلفل سیاه و قرمز

طرز تهیه

۱- همه مواد به جز مرغ را داخل ظرفی بزرگ بریزید تا سس تهیه شود.

۲- بال های مرغ را درون ظرف بریزید. حسابی هم بزنید.

۳- روز ظرف را بپوشانید و برای حداقل ۲ ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا مرغ حسابی مزه دار شود.

۴- فر را از قبل روی دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت یا ۲۲۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

۵- بال ها را در فر بگذارید و تا برای مدت ۷دقیقه بپزند.

۶- بعد از این ۷ دقیقه ، تقریبا نصف سس را روی بال ها بریزید و باز اجازه دهید بال ها برای ۷ دقیقه حرارت ببنند.
طرز تهیه بال مرغ تایلندی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی